• 瀏覽: 13,825
  • 回覆: 76
  • 追帖: 2
看守第2場就作反擺Goat🐐C朗係後備, 上場邊個入波一己之力帶領曼聯出線? 本來呢場可以贏, 仲要係贏歐聯冠軍, 士氣波黎, 今季翻唔翻到身就係睇呢場, 而家就係卡域克一個決定搞到和左, 真係多得你唔少

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
龍咁堅
豬咁蠢
一朗之差

死啦,曼聯名宿又開口屌卡域克放阿朗做後備

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-11-29 08:52 AM 發表
龍咁堅
豬咁蠢
一朗之差
有迪基亞坐低失1球, 出C朗可以贏, 比分1-2!

引用:
原帖由 ccl80 於 2021-11-29 08:56 AM 發表
死啦,曼聯名宿又開口屌卡域克放阿朗做後備
抵鬧啦, 嘔血操作

卡域克知道自己做唔長, 唔怕惡形勢力, 令球隊返生。

引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-11-29 09:00 AM 發表
卡域克知道自己做唔長, 唔怕惡形勢力, 令球隊返生。

卡域克做臭自己個朵, 實在係太傻

一睇就知係阿伯要做後備喇!怕出醜好正常喎車仔呀唔係諾域治!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-11-29 09:24 AM 發表

放16朗入場即刻被追平 
邊個先係失分罪人?
始亂終棄,抵比人話

引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-11-29 09:31 AM 發表

始亂終棄,抵比人話
完場就直接返更衣室 連手都唔握 可想而知佢塊面應該黑過關公

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2021-11-29 09:18 AM 發表
C朗出哂名係車路士殺手

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2021-11-29 09:18 AM 發表
同意,我都認為係佢自己申請做後備,以為會先落後才出場,好彩入到就做救世主,冇入球就輸波都唔關佢事,點知.........

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-11-29 09:24 AM 發表

放16朗入場即刻被追平 
邊個先係失分罪人?
迪基亞, 又再再再再再再再再1次失波, clean sheet對佢黎講好似好高難度, 能力有限

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-11-29 09:38 AM 發表

完場就直接返更衣室 連手都唔握 可想而知佢塊面應該黑過關公
我仲以為卡域克咁大膽

主題標籤 #曼聯 #歐聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]