• 瀏覽: 5,243
  • 回覆: 51
 香港時間11月29日訊 曼聯名宿堅尼(Roy Keane)在節目中談到了球隊人員問題,他表示曼聯此前的問題不應只由蘇斯克查(Ole Solskjær)來負責,其他人也有責任。

堅尼表示:「我沒說所有工作人員都該走人,但他們都是該負責的,所有人都是。」

「不止是和蘇斯克查,之前摩連奴時期他們也在,為什麼現在他們還能留下來和新帥共事?如果他們沒這能力,那就不該留下。」

「有一部分人在曼聯待了好多年了。我有種感覺,近幾年的曼聯,有部分工作人員或是高層人士,都存在‘將工作職位給自己人’的情況,彼此互相照顧。這就是他們為何只排名聯賽第八或者第九。」

曼聯成績差即係完全唔關C朗事

明白晒

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13852692/1/20211129

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
串緊老費?

冇咗馬古尼條廢柴防守好咗好多, 球員都好積極! 根本好多人唔妥條友有乜資格做隊長!

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-11-29 03:14 PM 發表
 香港時間11月29日訊 曼聯名宿堅尼(Roy Keane)在節目中談到了球隊人員問題,他表示曼聯此前的問題不應只由蘇斯克查(Ole Solskjær)來負責,其他人也有責任。

堅尼表示:「我沒說所有工作人員都該走人,但他們都是該負責的,所有人都是。」

「不止是和蘇斯克查,之前摩連奴時期他們也在,為什麼現在他們還能留下來和新帥共事?如果他們沒這能力,那就不該留下。」

...
我相信堅尼是道出了曼聯嘅真實情況,體系內越來越多自己人,就越來越抗拒改變,抗拒請自主能力強嘅人加盟!

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-11-29 03:27 PM 發表
應該串緊費sir
可能係。

引用:
原帖由 kof2002um 於 2021-11-29 03:18 PM 發表
冇咗馬古尼條廢柴防守好咗好多, 球員都好積極! 根本好多人唔妥條友有乜資格做隊長!
本身仲加埋0防守般奴普巴

暗串費sir任人唯親
為咗面子焗住回收基斯坦奴
害死曼聯

引用:
原帖由 kof2002um 於 2021-11-29 03:18 PM 發表
搞掂5.6.7,成績便可逆流而上!

呢個好普遍,筍工難求,所以靠關係搵工,係越來越多。

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-11-29 03:33 PM 發表
暗串費sir任人唯親
為咗面子焗住回收基斯坦奴
害死曼聯
唯有寄望德國人嘅強悍心理質素可以為曼聯帶來
改變!

上年唔見有咁多人出聲 講有問題
一個人入來之後 就咁多問題浮現曬

似講緊費sir買C朗 情況😯

引用:
原帖由 messissem 於 2021-11-29 03:40 PM 發表
上年唔見有咁多人出聲 講有問題
一個人入來之後 就咁多問題浮現曬
我叫炒 sob 叫左幾年,反而比人話我假曼,呢版
網友嘅足球智慧確係有待改善!

主題標籤 #曼聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]