• 瀏覽: 43,060
  • 回覆: 156
  • 追帖: 2
+3
本主題由 bonbon2468 於 2021-11-29 07:25 PM 移動
星期日…2021年11月28日, 同老婆再去…西貢洪記嘆茶…星期日, 是要自已出去取點心….其實都無所謂, 當行多步, 做下運動, 突然隔離個師奶話...這間黑店, 星期日會亂給特點…..隨手在手袋取出, 一張平日點心紙,….一對…果然大點, 印特點……便立即....叫個服務員更正……我跟住都叫個服務員, 給我一張點心紙…對下價錢….佢話無…..去到櫃台取….都話無……話星期日….全店都會收起點心紙….禁即係任你.……騙…..大家小心........黑店.....100% 真人真事

收到! 之前都中過佢蕉, 以後如無意外的話都唔會幫趁。

引用:
原帖由 北京龍王 於 2021-11-29 03:55 PM 發表
星期日…2021年11月28日, 同老婆再去…西貢洪記嘆茶…星期日, 是要自已出去取點心….其實都無所謂, 當行多步, 做下運動, 突然隔離個師奶話...這間黑店, 星期日會亂給特點…..隨手在手袋取出, 一張平日點心紙,….一對…果然大點, 印特點……便立即....叫個服務員更正……我跟住都叫個服務員, 給我一張點心紙…對下價錢….佢話無…..去到櫃台取….都話無……話星期日….全店都會收起點心 ...
謝謝,大家同心抵制黑店。

黃人經營黑店,令市民繼續受騙。

引用:
原帖由 北京龍王 於 2021-11-29 15:55 發表
星期日…2021年11月28日, 同老婆再去…西貢洪記嘆茶…星期日, 是要自已出去取點心….其實都無所謂, 當行多步, 做下運動, 突然隔離個師奶話...這間黑店, 星期日會亂給特點…..隨手在手袋取出, 一張平日點心紙,….一對…果然大點, 印特點……便立即....叫個服務員更正……我跟住都叫個服務員, 給我一張點心紙…對下價錢….佢話無…..去到櫃台取….都話無……話星期日….全店都會收起點心 ...
謝謝,大家同心抵制黑店x2

深表同情, 我都中過兩次, 死魚換你魚缸揀嘅游水魚, 特別係成班人一齊食飯, 掛住傾偈, 重有另一手法; 話送碟炒蜆俾你, 但完來油料重貴過叫小菜 ! ( 佢話送蜆無話包油料 )

引用:
原帖由 北京龍王 於 2021-11-29 03:55 PM 發表
推推推 push, push, push

西貢洪記.........黑店, 搶錢!

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2021-11-29 04:38 PM 發表
黃人經營黑店,令市民繼續受騙。
雨中花花榴槤
你唔係黃種人咩....

搵到一間叫洪x海鮮xx,對唔對?

引用:
原帖由 Rimokdi 於 2021-11-29 04:52 PM 發表

雨中花花榴槤
你唔係黃種人咩....
我係黃種人,所有中國人都係黃種人,但黃種人同黃色經濟圈並無任何關係!

黃店以不良手法經營來維持黃色經濟圈運作。

東張西望等緊你

推到西方日報同西望都有報道先得

引用:
傳出去!

佢D點心又唔好食,仲用賤招。

主題標籤 #西貢 #點心
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]