• 瀏覽: 19,907
  • 回覆: 139
  • 追帖: 1
+3
無綫新聞主播、現年23歲的林可瑩(Giselle)突然宣布離職,樣子甜美的她,有一定粉絲,她在社交網發表離職感言時,一班網友非常震撼,紛紛大嘆可惜及感到遺憾,她說:「謝謝大家的支持和愛護,尤其在深宵新聞時段陪我成長的各位,短短一年多,由白紙一張,學習成為一個更勇敢,更有新聞觸覺的主播。有幸見證過世界的大小事,也感謝這張主播枱磨練出更強大的自己,然而長期的日夜顛倒已經讓身體走到極限,也出現不少健康問題。我需要暫時停下來,好好休養,找回自己,希望在不久的將來,在其他地方以更好的面貌和大家見面,呢節新聞報道完, 多謝各位」。據知,Giselle因為工作關係日夜顛倒,以致健康出現問題,試過收工暈低及急性蕁麻疹入醫院,所以決定離職休養身體。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20211129/bkn-20211129160156192-1129_00862_001.html

23歲又靚女大有前途無必要搞壞身體, 將來重要嫁入豪門生返個富三代富四代, 唔想嫁住又可以去做財演搵得一定更多

幾靚女

身體要緊 祝早日康復

靚過晒D主角

要宣布咁大陣仗!

佢連81翡翠台都未讀過就知道花哥睇佢佢根本都唔可以算係主播... 佢只係一個83而深夜嘅新聞報導員。其實之前有幾個所謂新聞小花蓮81台都未出過就扮到好似好識新聞

返過通宵工
又真係訓幾多都補唔返

正妹

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-11-30 10:10 AM 發表
無綫新聞主播、現年23歲的林可瑩(Giselle)突然宣布離職,樣子甜美的她,有一定粉絲,她在社交網發表離職感言時,一班網友非常震撼,紛紛大嘆可惜及感到遺憾,她說:「謝謝大家的支持和愛護,尤其在深宵新聞時段陪我成長的各位,短短一年多,由白紙一張,學習成為一個更勇敢,更有新聞觸覺的主播。有幸見證過世界的大小事,也感謝這張主播枱磨練出更強大的自己,然而長期的日夜顛倒已經讓身體走到極限,也出現不少健康問 ...
可能搵過份更好嘅

引用:
原帖由 wang8699 於 2021-11-30 12:12 PM 發表
要宣布咁大陣仗!
大人物?

引用:
原帖由 冰涼的月光光 於 2021-11-30 12:27 PM 發表
佢連81翡翠台都未讀過就知道花哥睇佢佢根本都唔可以算係主播... 佢只係一個83而深夜嘅新聞報導員。其實之前有幾個所謂新聞小花蓮81台都未出過就扮到好似好識新聞
原來如此

天使

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-11-30 10:10 AM 發表
無綫新聞主播、現年23歲的林可瑩(Giselle)突然宣布離職,樣子甜美的她,有一定粉絲,她在社交網發表離職感言時,一班網友非常震撼,紛紛大嘆可惜及感到遺憾,她說:「謝謝大家的支持和愛護,尤其在深宵新聞時段陪我成長的各位,短短一年多,由白紙一張,學習成為一個更勇敢,更有新聞觸覺的主播。有幸見證過世界的大小事,也感謝這張主播枱磨練出更強大的自己,然而長期的日夜顛倒已經讓身體走到極限,也出現不少健康問 ...
試過深宵3點新聞見佢報返日頭d重複新聞

不過佢唔夠袁思行靚女

引用:
原帖由 danny476 於 2021-11-30 01:21 PM 發表
不過佢唔夠袁思行靚女
還有婷婷,在山!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]