• 瀏覽: 7,116
  • 回覆: 64
+8
本主題由 leisurema 於 2021-12-5 12:00 AM 使用 提升卡 道具
https://sports.now.com/home/news/details?id=35120324583

圖片來源 : ©AFP

【Now Sports】過去蘭歷克掌管球隊,全權控制球員買賣、球隊方向等一切事務。蘭歷克上任曼聯暫代領隊後,英國《太陽報》日前便列出5名他希望於1月引入的球員。

賀蘭
接近所有歐洲強隊都希望得到賀蘭(Erling Haaland)加盟,不過蘭歷克的到來令曼聯更有機會引入這名超級前鋒。2019年時,蘭歷克便親手將賀蘭由馬模帶到薩爾斯堡。

阿馬度希達哈
蘭歷克於2019年為萊比錫買入阿馬度希達哈,兩年後這名馬里球員已成功下一個兵家必搶的防中。有指阿馬度希達哈亦十分喜歡曼聯,或會令轉會變得更加簡單。

薩卡利亞
慕遜加柏中場薩卡利亞將會在今年夏天完約,有指羅馬、祖雲達斯及巴塞隆拿都希望得到這名出任防中及中堅的瑞士兵。

阿拿奧祖
阿拿奧祖於2018年加盟巴塞,不過這名烏拉圭後衛已經想要離隊,成了蘭歷克的其中一個目標。

拉賀域
21歲的拉賀域於今季現為費倫天拿於15場攻入13球,這名高效射手已表明希望離隊,有指其身價高達7000萬歐元。

曼聯周一宣佈委任蘭歷克為暫代領隊,帶領出戰餘下球季。

重建才是重中之重。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
會唔會放棄朗朗?

引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-11-30 10:34 AM 發表
會唔會放棄朗朗?
不會,正選+後備,重新調教。

搵哂班德甲友,夏蘭特有錢就買到,多仔從來都係收割型球隊,已經賣咗迪比利同辛祖

依家一隊已經人滿之患

連神普巴卡叔mata約滿走人

都仲有馬仔Jones 要清

真係買到麥湯Fred八千萬福木踢落後備
多啲用VDB 辛祖

引用:
原帖由 whitepig88 於 2021-11-30 10:41 AM 發表
搵哂班德甲友,夏蘭特有錢就買到,多仔從來都係收割型球隊,已經賣咗迪比利同辛祖
德國兵的曼聯,逼搶的曼聯。

英超有曼城利記車仔,曼聯軌跡開始走向雲加時期的阿仙奴,聯賽冠軍無份,只會年年爭四。

繼敗走西甲,意甲後
基斯坦奴好快就會敗走英超

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-11-30 10:36 AM 發表

不會,正選+後備,重新調教。
有師兄話呢個教練會叫球員去賣紀念品,可能變身做啤酒妹

買晒呢5個,3億鎊夠唔夠?

半季暫代領隊,之後好似轉做顧問
會有幾多權力去買人?

蘭力克真係咁勁??佢之前帶隊歐聯 最佳成績係點??

引用:
原帖由 anish01 於 2021-11-30 12:32 PM 發表
買晒呢5個,3億鎊夠唔夠?
估計差不多,也可能買五得三。

最重要是買有用的人,看看曼聯如何逼搶,球迷也是開心。

引用:
原帖由 messissem 於 2021-11-30 12:38 PM 發表
半季暫代領隊,之後好似轉做顧問
會有幾多權力去買人?
100%權力買賣。

副主席走了,曼聯重生靠這人。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-11-30 12:43 PM 發表

100%權力買賣。

副主席走了,曼聯重生靠這人。
曼聯本身好似有足球總監

同埋 想知蘭歷克有冇帶埋佢團隊過來

隊中幾個老大哥係度,要平衡更衣室為首要,制定新戰術,安排新操練,用好手上的球員應為首要打算

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]