• 瀏覽: 32,801
  • 回覆: 222
  • 追帖: 3
東張之前見福嫂補鞋冇生意,報道等善心人幫忙,點知而家福嫂收晒錢唔做野,個個圍攻還錢。原來而家補鞋要幾百蚊一對,我上網買都冇咁貴。

比野人做叫做做好心,黃真係唔分年齡!

做唔切都照接,咁呢個都唔係自己問題?

有個女人住天水圍出觀塘補鞋,夠晒誇張。

引用:
原帖由 Retired2019 於 2021-11-30 08:05 PM 發表
比野人做叫做做好心,黃真係唔分年齡!
分清楚,係俾生意佢做有錢收,仲唔叫好心,呢度唔講政治

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2021-11-30 08:11 PM 發表
做唔切都照接,咁呢個都唔係自己問題?
呢個福嫂當然有問題,持老賣老咁接生意

呢個福嫂手工差

東張帶動批鬥完女保安,而家到2批鬥福嫂。

還得到至好借, 做得到至好接

幾百蚊補鞋咁貴擺明醒錢幫補佢
收哂錢唔準時交貨, 拖幾個月真係cls
做唔黎仲要不斷收新單真pk
以前街邊補鞋1日有得攞, 要快即日攞都得.

引用:
原帖由 鈣C寶 於 2021-11-30 08:30 PM 發表
呢個福嫂手工差
唔係手工差,她補鞋已經有很多年,始終她年紀大,再加上要照顧家人,她的先生好像有病

引用:
原帖由 cckits 於 2021-11-30 08:42 PM 發表
幾百蚊補鞋咁貴擺明醒錢幫補佢
收哂錢唔準時交貨, 拖幾個月真係cls
做唔黎仲要不斷收新單真pk
以前街邊補鞋1日有得攞, 要快即日攞都得.
以前在街邊比較好些

引用:
原帖由 海邊飛翔的海鷗 於 2021-11-30 08:43 PM 發表

唔係手工差,她補鞋已經有很多年,始終她年紀大,再加上要照顧家人,她的先生好像有病
好多年前見佢嘅手工 已經差

不良營商,是否可報海關及消委會,將福嫂繩之於法。

而家東張越來越不中立,報導偏向表面化,
沒有深入了解,往往發生前後矛盾,
報導事件焦點又經常變完再變,令人難以明白..

上次野豬事件,態度一變再變...
第一次報導是有人餵野豬,令野豬聚集,影響其它人,記者訪問時,對方指出野豬令環境變差.
第二次報導,焦點又大轉變,訪問其它人,對方就話人豬相處...
第三次報導,焦點一變再變,訪問老人院的職員,對方話野豬聚集及追逐員工及訪客..

主題標籤 #東張西望
提示:支持鍵盤翻頁左 右