• 瀏覽: 10,935
  • 回覆: 158
  • 追帖: 2
+3
本主題由 mook999 於 2021-12-2 03:17 PM 移動
早幾年開始,可以係電視見到D樣衰到爆既男演員出現都覺得奇!
有D仲話力捧!當時攪乜?可以冇人理?
例子:張x朗~樣衰,又唔正氣!
            木偶哥:直情唔應該比佢係公仔箱出現!~極樣衰!仲以為自己好型個隻!
            另黑眼+矇眼仔!~話男神喎!
仲有後生仔傾下計條四眼仔!嘩,唔樣衰唔用咁!我直情唔知叫乜名!
真係笑死ga!

引用:
原帖由 仙人掌 於 2021-12-1 12:55 AM 發表
            木偶哥:直情唔應該比佢係公仔箱出現!~極樣衰!仲以為自己好型個隻!
仲有後生仔傾下計條四眼仔!嘩,唔樣衰唔用咁!我直情唔知叫乜名!
真係笑死ga!
黑眼+矇眼=??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-12-1 01:02 AM 發表

黑眼+矇眼=??
余X丞!

引用:
原帖由 仙人掌 於 2021-12-1 01:07 AM 發表

余X丞!
呢件?唉!!

仲有伍富橋!!

吳業坤

男女主角都降晒級

提示: 違規內容已被屏蔽
收視都有16點

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2021-12-1 06:37 AM 發表
樣衰得過呢條友?
庇護工場走失?幫手搵人?

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2021-12-1 06:37 AM 發表
樣衰得過呢條友?
頂你,晨早流流見到想反胃!老老實實,真係有正常客戶揾佢拍廣告?

引用:
原帖由 仙人掌 於 2021-12-1 12:55 AM 發表
真係笑死ga!
咁呢個又樣唔樣衰?
學你話齋
唔樣衰唔用咁!

個個都話唔好,咁唔好用新人羅。。。一於陳豪、祥伯繼續用多50年!○| ̄|_

衰到爆既男演員

妖視大把wor

乜野物體

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]