• 瀏覽: 1,422
  • 回覆: 28
目前效力於美國職業大聯盟堪薩斯城的墨西哥國腳阿倫·普利多(Alan Pulido)認為,今年美斯(Lionel Messi)贏得金球獎是不公平的。

普利多曬出了利雲陪著一大堆獎盃睡覺的圖,並表示:「這再一次證明了足球是非常不公平的。如果有人比其他人更配得上2021年的金球獎,那就是這個巨星(利雲度夫斯基),但因為有許多利益牽扯其中,沒有讓這一幕發生,真是可惜了。」

「說明一下,我沒有反對美斯。相反,他是一個偉大的球員,無疑是世界上最好的球員之一。他的天賦是獨一無二的,但今年,他唯一的成就是贏得了美洲盃。另一方面,利雲度夫斯基(Robert Lewandowski)幾乎贏得了一切。這是他今年贏得的獎盃的照片。

梅西提供到最多利益咪頒比梅西囉

利雲無權無勢無人理

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13860862/1/20211201

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
係未混淆了前季??上季如何贏得一切??🤔😆😆

即係今年拜仁贏德甲就可以贏金球? 咁利雲應該十幾個金球了。
美斯已經幫利雲發聲, 上年係利雲的, 只係一早取消咗無計。

發咁多有咩用?獎都攞埋啦。淨係比人知你有幾酸。

墨國腳是但落麥花臣搵個人講就得啦

太酸有害健康
保重呀

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-12-1 11:01 AM 發表
係未混淆了前季??上季如何贏得一切??🤔😆😆
梅西又嬴過D咩?
靠痴為咗國家隊0冠而年年搞嘅美洲盃

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-12-1 11:52 AM 發表
太酸有害健康
保重呀
所以梅西腸胃炎

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-12-1 11:53 AM 發表

所以梅西腸胃炎
你都要保重呀
早d返回現實世界啦
逃避唔係辦法的

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-12-1 10:55 AM 發表
目前效力於美國職業大聯盟堪薩斯城的墨西哥國腳阿倫·普利多(Alan Pulido)認為,今年美斯(Lionel Messi)贏得金球獎是不公平的。

普利多曬出了利雲陪著一大堆獎盃睡覺的圖,並表示:「這再一次證明了足球是非常不公平的。如果有人比其他人更配得上2021年的金球獎,那就是這個巨星(利雲度夫斯基),但因為有許多利益牽扯其中,沒有讓這一幕發生,真是可惜了。」

「說明一下,我沒有反 ...
睇到啲小朋友球迷日日都咁酸,咁唔抵得,我哋就最開心

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-12-1 11:14 AM 發表
好辛苦,不如唔好睇波。
安安樂樂做返有意義既野咪仲好
梅西辛苦D
為咗追上16金球C朗而被千夫所指

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-12-1 11:55 AM 發表

你都要保重呀
早d返回現實世界啦
逃避唔係辦法的
梅西腸胃炎逃避踢唔掂法甲唔係辦法的

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-12-1 11:52 AM 發表

梅西又嬴過D咩?
靠痴為咗國家隊0冠而年年搞嘅美洲盃
美斯驘過乜??你自己search😆. 但呢條友咁講 佢本身係未將上季 前季成績 一齊計呢??             「說明一下,我沒有反對美斯。相反,他是一個偉大的球員,無疑是世界上最好的球員之一。他的天賦是獨一無二的,但今年,他唯一的成就是贏得了美洲盃。另一方面,利雲度夫斯基(Robert Lewandowski)幾乎贏得了一切。這是他今年贏得的獎盃的照片。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]