• 瀏覽: 20,039
  • 回覆: 241
  • 追帖: 1
+7
本主題由 yycrab 於 2021-12-6 04:03 PM 移動
百佳、幾乎每個鐘頭都有,J2  ,83 , 85都間中出現
屈臣氏鹼性水,晚晚都有
昨晚《東張西望》豐澤 包起咗3分鐘直銷廣告

連 李嘉誠  旗下商品都睇好TVB多咗喺大台落廣告
話TVB冇大品牌廣告嘅人係散播流言

李嘉誠及佢大仔信佛, 希望借tvb減低妖台老板罪孽, 邊個發動打壓及欺凌tvb, 相信佢2位心裡有數....

生左個仆楷仔,要做返多啲善事

引用:
原帖由 peterfork 於 2021-12-1 01:14 PM 發表
李嘉誠及佢大仔信佛, 希望借tvb減低妖台老板罪孽, 邊個發動打壓及欺凌tvb, 相信佢2位心裡有數....
李嘉誠搵星夢演出都唔搵妖鏡就知啦

提示: 違規內容已被屏蔽
百佳唔係哨牙仔管,即係阿哥或者老豆,都知道呢班人妖幫唔到手

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-12-1 01:54 PM 發表

九巴、地鐵、萬寧,等等幾多Mirror及姜濤廣告,而發緊夢﹒﹒﹒就。
九巴、地鐵、萬寧 入唔到屋
Mirror及姜濤廣告更加入唔到收視最高嘅TVB

“唔好比我批中一陣又講股價‧蝕幾多”

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-12-1 01:54 PM 發表

九巴、地鐵、萬寧,等等幾多Mirror及姜濤廣告,而發緊夢﹒﹒﹒就。
無所謂
各有各做
大家都是幫政府做野
不用那麼細分

引用:

對於個d廢人黎講,彩豐行先係大公司,卡地亞同三星呢d級數不值一提

引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-12-1 02:05 PM 發表

對於個d廢人黎講,彩豐行先係大公司,卡地亞同三星呢d級數不值一提
大家各有各做
無問題
鏡仔年尾都幫政府
要抽飛睇佢地就要打針
本來唔打針既就捉埋男友去打針抽飛
唔錯唔錯

引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-12-1 02:05 PM 發表

咁又係, 妖台年年都係蝕老豆錢啫.....

引用:

彩豐行去左99台賣廣告啦,

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2021-12-1 02:00 PM 發表

九巴、地鐵、萬寧 入唔到屋
Mirror及姜濤廣告更加入唔到收視最高嘅TVB

“唔好比我批中一陣又講股價‧蝕幾多”
今日點講呀
市值又升返上20億以上

Viutv都算是這樣的,當年夠睇頭老周電視(林百欣),都攞吾到什麼廣告,現在Viutv,以平民化、低成本就挖走咗無記一批客戶,而成功打造姜濤及Mirror上位,亦是一絕,李氏父子不是浪得虛名,一個小小超有可能打垮無記。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-12-1 02:17 PM 發表
Viutv都算是這樣的,當年夠睇頭老周電視(林百欣),都攞吾到什麼廣告,現在Viutv,以平民化、低成本就挖走咗無記一批客戶,而成功打造姜濤及Mirror上位,亦是一絕,李氏父子不是浪得虛名,一個小小超有可能打垮無記。
最驚轉頭變左洗米華

主題標籤 #東張西望
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]