• 瀏覽: 17,908
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
+2
本主題由 hyunjung 於 2021-12-3 12:24 PM 移動
麻煩你哋從今以後同TVB劃清界線,唔好再睇/監察/關心TVB,放過TVB亦放過你哋自己啦~人生苦短何必委屈折磨自己呢~拜託拜託。

提示: 違規內容已被屏蔽
收錢開緊工    

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-12-1 02:17 PM 發表
所以話你都唔明 ,佢哋覺得咁樣叫做"抗爭"緊呀
係咁鬧TVB萬一令TVB(進步)咪瀨嘢?

咁人地有言論自由啫.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-12-1 02:21 PM 發表
咁人地有言論自由啫.
我見佢哋日日咁不滿,生活一定好唔開心日日以淚洗臉,我可憐佢哋提醒下吧!

引用:
原帖由 0987654 於 2021-12-1 14:11 發表
麻煩你哋從今以後同TVB劃清界線,唔好再睇/監察/關心TVB,放過TVB亦放過你哋自己啦~人生苦短何必委屈折磨自己呢~拜託拜託。
因為就係佢哋, 日日緊貼嚟睇, 先會諸多不滿, 咁你都唔明.

引用:
原帖由 0987654 於 2021-12-1 14:11 發表
我屋企樓下有間餐廳開咗30年, 從來唔會幫襯, 唔食就唔會, 唔使咩「監察/關心」
亦唔會憎間舖頭, 佢執唔執係佢嘅事, D人食個間野亦係個D人嘅事
我唔會問呢間餐廳股價幾多
唔會叫人罷食, 唔會邊個入去食野就鬧佢

日日緊貼嚟睇TVB

真係憎TVB既人 點會仲留意和關心。 收錢另計

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-12-1 02:52 PM 發表

我屋企樓下有間餐廳開咗30年, 從來唔會幫襯, 唔食就唔會, 唔使咩「監察/關心」
亦唔會憎間舖頭, 佢執唔執係佢嘅事, D人食個間野亦係個D人嘅事
我唔會問呢間餐廳股價幾多
唔會叫人罷食, 唔會邊個入去食野就鬧佢
正常應該係咁

佢地有腦就唔叫黃人啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]