• 瀏覽: 2,337
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
話同通關冇關,但又成日提通關

HK01詳情
創新及科技局局長薛永恒表示,港康碼網站將於12月10日上午9時開放比市民網上申請註冊港康碼AC,安心出行同步更新至3.0版本,方便大家上傳資料,目的讓市民盡早試用、熟習功能,正式通關可以暢便運作。申請免檢疫,要通過轉用粵康碼,唔需要過關自己決定係咪申請及是否需要更新安心出行。

薛永恒強調,申請港康碼先後次序同通關配額無關。市民對網上申請可能遇到困難,跨部門走近申請,為左有序推行,政府跨部門動員力量走進社區,全港18區屋邨、港鐵站,幫助有需要市民。

申請港康碼網站。www.healthcode.gov.hk

https://www.hk01.com/社會新聞/707316/新冠肺炎-直播-香港健康碼出籠-12-10開放登記須上載住址證明

點解唔係即時?未做好?

然後試用期,即係有排拖,起碼出年先通關😡😡

引用:
原帖由 永治 於 2021-12-2 02:52 PM 發表

HK01詳情
創新及科技局局長薛永恒表示,港康碼網站將於12月10日上午9時開放比市民網上申請註冊港康碼AC,安心出行同步更新至3.0版本,方便大家上傳資料,目的讓市民盡早試用、熟習功能,正式通關可以暢便運作。申請免檢疫,要通過轉用粵康碼,唔需要過關自己決定係咪申請及是否需要更新安心出行。

薛永恒強調,申請港康碼先後次序同通關配額無關 ...
唔通關,搞黎托7咩!
這個政治疫,沒完沒了!

有排都通唔到關,就算通了也一堆麻煩的手續及要自己給錢先檢測一次拿份24小時檢測報告才能過關,純粹在大陸免隔壁 不是免檢!

引用:
原帖由 永治 於 2021-12-2 02:52 PM 發表

HK01詳情

薛永恒強調,申請港康碼先後次序同通關配額無關 ...
今天12月1日說12月10日開放...............diu li no may......

你班廢柴狗官係要拖,繼續拖,到時有爆發,開唔到內地關,你哋啲奸計得逞啦!滾蛋啦!777,陳無恥,同早洩永恆

唔知粵康碼又可唔可以轉返去香港健康碼呢

中間隨時轉太

引用:
原帖由 小小狗尾巴草 於 2021-12-2 04:01 PM 發表
唔知粵康碼又可唔可以轉返去香港健康碼呢
睇佢地個解釋係死都唔係香港實行港康碼😡

引用:
原帖由 bbc16M 於 2021-12-2 04:34 PM 發表

睇佢地個解釋係死都唔係香港實行港康碼😡
堅持到底就是攬炒
問你死味

出game都有,pre-order,點解要等咁耐,又多一個星期,3A大作??

引用:
原帖由 lam1975 於 2021-12-2 03:33 PM 發表

今天12月1日說12月10日開放...............diu li no may......
佢係話開放健康碼俾你下載

引用:
原帖由 shizuma 於 2021-12-2 03:05 PM 發表
然後試用期,即係有排拖,起碼出年先通關😡😡
接近中聯辦消息透露,大陸要觀察香港呢兩個月有冇case,冇的話最快2月有限度通關,所以呢個都係點解要開始試用港康碼原因。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]