• 瀏覽: 1,334
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-12-3 01:52 PM 移動
當年死左299人,
不會讓他們死得不明不白

美國德特里克堡病毒!!

學武漢 ,開放WHO 去 檢查 不就自證清白了嗎

不敢讓去

就是心裡有鬼! 

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-12-2 03:31 PM 發表
美國德特里克堡病毒!!

學武漢 ,開放WHO 去 檢查 不就自證清白了嗎

不敢讓去

就是心裡有鬼! 
美國敢開放畀WHO調查嗎?

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-12-2 02:52 PM 發表
當年死左299人,
不會讓他們死得不明不白
其實你識唔識中文 ?

引用:
原帖由 等只想等到黎明 於 2021-12-2 02:52 PM 發表
當年死左299人,
不會讓他們死得不明不白
青山啲醫護人員真係失職,咁都俾你走咗出嚟

引用:
原帖由 PLN漂流男 於 2021-12-2 04:36 PM 發表

青山啲醫護人員真係失職,咁都俾你走咗出嚟
去應該係呆灣省偷渡來的

2003年Uncle Sam嘅洗衣粉門,
導至伊拉克有654,965人超額死亡,其中有601,027人直接死於暴力。

引用:
原帖由 貓男 於 2021-12-2 05:30 PM 發表
2003年Uncle Sam嘅洗衣粉門,
導至伊拉克有654,965人超額死亡,其中有601,027人直接死於暴力。
1945-49年老尾提供武器比國民黨殘殺我國的軍民,上百萬死傷,我地都要追返條數

作者徐德忠為流行病學專家,他在這本書中嚴肅探討了非典可能的來源、基因武器原理等,結論是嚴重懷疑非典是由外國投放的人造病毒。

非典非自然起源和人制人新種病毒基因武器
https://baike.baidu.hk/item/非典非自然起源和人制人新種病毒基因武器/20135804

引用:
原帖由 kw_lam 於 2021-12-2 06:57 PM 發表
作者徐德忠為流行病學專家,他在這本書中嚴肅探討了非典可能的來源、基因武器原理等,結論是嚴重懷疑非典是由外國投放的人造病毒。

非典非自然起源和人制人新種病毒基因武器
https://baike.baidu.hk/item/非典非自然起源和人制人新種病毒基因武器/20135804

2003年沙士,確實有尐好鬼嘅地方,如:
1. 99.9%患者係漢族中國人,你話唔係針對中國嘅基因武器都冇人信.
2. 香港當時疫情有樣嘢好詭,但被大部份人忽略,就係領軍抗疫團隊中有兩人染疫,更加令人人心惶惶. 喱2人一個係威院院長,另一人係醫管局行政總栽.
威院係疫區之一,院長受感染好像不足為奇.但作為院中最高行政人員,跟本好少好少會親自接觸病人.他是如何感染的?
OK,院長話哂喺醫院返工,過千個日夜在病房出入的員工偏偏是他領野,也算了, 但醫管局CEO 呢? 他絕大部份時間在總部辦工室, 他又如何染病的?
有尐似外國發動政變時出現的精準斬首行動.
沙士突然自動消失,令人R頭.
有尐「專家」,將疫情賴落蝙蝠同食野味,但中國人不食蝙蝠,食野尾之人亦冇染疫,亦冇喺野尾中揾到同一樣致病人於病之冠狀病毒

到中東綜合症,就出現在油皇開始出現離心,投向中國之時.
小腦症寨加病毒,就降臨到金磚五國之一,搞緊奧運又當時同中國友好嘅巴西. 話時話, 點解依家 小腦症寨加病毒,點解又好似當年沙士咁,自動消失冇哂?
至於軍奧新冠19,就更加唔駛我講勒...

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2021-12-3 01:04 PM 發表

2003年沙士,確實有尐好鬼嘅地方,如:
1. 99.9%患者係漢族中國人,你話唔係針對中國嘅基因武器都冇人信.
2. 香港當時疫情有樣嘢好詭,但被大部份人忽略,就係領軍抗疫團隊中有兩人染疫,更加令人人心惶惶. 喱2人一個係威院院長,另一人係醫管局行政總栽.
威院係疫區之一,院長受感染好像不足為奇.但作為院中最高行政人員,跟本好少好少會親自接觸病人.他是如何 ...
板煮呀板煮,貶解將篇嘢貶咗黎喱度 ? 乜我尐嘢好唔啱聽咩 ?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]