• 瀏覽: 58,173
  • 回覆: 318
  • 追帖: 7
+8
本身比卡蕉禾都半信半疑,但家英哥呢個理由好令人信服!唔知校長聽到會唔會好感動呢?

羅家英直言:「都什麼年紀了,應該是沒有的事,
阿倫(指譚詠麟)跟我一樣都上了年紀有心無力。」

聞西真係好兄弟,為咗校長,連自己都出賣埋,家英哥好嘢!

家英哥望落仲後生過校長!

永遠支持羅家英,今晚與你記住羅家英!

比里安納度仲靚仔可愛嘅比卡蕉!
食偉哥咪有力囉

引用:
原帖由 里安納度比卡蕉 於 2021-12-3 11:08 AM 發表
本身比卡蕉禾都半信半疑,但家英哥呢個理由好令人信服!唔知校長聽到會唔會好感動呢?

阿倫(指譚詠麟)跟我一樣都上了年紀,有心無力。」

永遠支持羅家英,今晚與你 ...
問 Benz雄攞海狗丸啦!

唔同層次

男人嘅野要睇對手!熱阿姐 VS 後生女。件事完全唔同情況!。

引用:
原帖由 里安納度比卡蕉 於 2021-12-3 11:08 AM 發表

只係以事論事。
其實,屌西係劇烈運動。
從前,新聞閒時就有馬上風。

家英哥好心做懷事呀…你支炮仔打唔响啫,唔代表倫伯唔得咩…你飲得 熱咖啡多,咖啡因上哂腦

話自己係香港既大陸人
前女友上床
咁低智只有曱甴諗得出
又何須理會
應該報警搵強哥
拉條飲樣出來

咸校長打開羊孕素做定準備!
點同呢?

係羊胎素

引用:
原帖由 持久男 於 2021-12-3 11:15 AM 發表
食偉哥咪有力囉
這不就是黃狗的陰毛論咯。黃狗的陰毛論,得到了國安法啦,難道黃狗還不省。

引用:
原帖由 chun4321 於 2021-12-3 12:01 PM 發表
咸校長打開羊孕素做定準備!
點同呢?
黃狗陰毛論,就咩都有可能啦,結果不就是這樣的陰毛論,求仁得仁,有了國安法,現在黃狗只敢抹黑藝員,而不敢反中。無能用的垃圾。

引用:

單嘢得兩張背影相,咁就作到咁大了,有片有相一早放左啦!
除非果條柚想叫佢用錢買翻啲相,賺翻一筆!!

引用:
原帖由 acacac 於 2021-12-3 12:01 PM 發表
話自己係香港既大陸人
前女友上床
咁低智只有曱甴諗得出
又何須理會
應該報警搵強哥
拉條飲樣出來
除非吾係香港人或不常居住香港!傳咸校長食女食到街知巷聞架啦!

引用:
原帖由 loubanny 於 2021-12-3 11:55 AM 發表
男人嘅野要睇對手!熱阿姐 VS 後生女。件事完全唔同情況!。
黃狗的陰毛論真系可以無限elaborate。好野。

提示:支持鍵盤翻頁左 右