• 瀏覽: 12,694
  • 回覆: 120
本主題由 hyunjung 於 2021-12-6 09:25 移動
大陸劇調早兩粒鐘,2130播今年農曆年風水騷師父有請

造星死唔死都係4 ,5點收視。

點解要打佢?

即是X歌行七時半播?

J2改革side氣,你睇連登就知d細路中晒Viu毒

連登唔一定係細佬。

連登係妖台地盤。

連登開戶要用電訊商登記。

年輕人又怎會對風水show 有興趣,以前我仲會keep 住睇後生仔傾下偈,而家寧願睇下明珠台電影算了

引用:
原帖由 半頁冰凍的神童 於 2021-12-3 10:54 PM 發表
造星死唔死都係4 ,5點收視。

點解要打佢?
要牽制住佢,唔理佢俾佢升到6點就會好麻煩。

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-12-3 10:50 PM 發表
大陸劇調早兩粒鐘,2130播今年農曆年風水騷師父有請
驪歌行係睇李一桐,故事只係一貫水準,放1930或2300比較合適。

引用:
原帖由 mcyu05 於 2021-12-4 11:09 AM 發表

要牽制住佢,唔理佢俾佢升到6點就會好麻煩。
本來諗住拳王單拖夠贏,點知出師不利,唯有兩邊一齊攻以阻升勢
但人地不停制造話題中.... 

又唔係雙位數收視既節目, 有乜好打?
收視僅限4至5點, 又唔會去到雙位數, 打黎做乜?

試下唔同節目去測試觀眾反應啫.
夾硬要抬高一個只得4至5點收視既節目, 真係自抬身價唔知醜. 

引用:
原帖由 cpk1007 於 2021-12-4 12:23 PM 發表

本來諗住拳王單拖夠贏,點知出師不利,唯有兩邊一齊攻以阻升勢
但人地不停制造話題中.... 
係呀,日日不停作話題,其實參賽者樣貌只係一般,又話天籟之音,又話最美醫生,有幾個重係人妻,就算19歲個Marf 出嚟都大Gigi 3歲。(我只係睇報紙娛樂版知道)比較聲夢已經輸蝕左一截。
睇得出VIU好積極想搞女團MIRROR 贏聲夢,不過我唔覺得次次都work

2021年仲風水咁迷信! 又拎吹水劇趕客

拳王既收視係造星4既三倍wor
唔係已打死左咩?

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-12-4 12:30 PM 發表
又唔係雙位數收視既節目, 有乜好打?
收視僅限4至5點, 又唔會去到雙位數, 打黎做乜?

試下唔同節目去測試觀眾反應啫.
夾硬要抬高一個只得4至5點收視既節目, 真係自抬身價唔知醜. 
藍V收視超過5點,對大台係著紅燈
而且如果呢隊女團可以做到同鏡錯一樣吸引到廣告商,大台會更加麻煩
依家大台廣告雖然已比一年前正常,但仍然算差同弱

低能,J2播劇,咪即係預視賽馬節目會搬去明珠台,或財經台播囉,造星4咪得黃畜睇,咪又係4,5點收視,根本唔係咩對手

主題標籤 #拳王
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]