• 瀏覽: 828
  • 回覆: 9
點解會無 ?

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
免費區嘅話,跟翡翠台進度,播完先上掛。

引用:
原帖由 201500000 於 2021-12-4 12:15 AM 發表
免費區嘅話,跟翡翠台進度,播完先上掛。

mytv super→點播→TVB製作→劇集

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2021-12-4 01:07 AM 發表

mytv super→點播→TVB製作→劇集
點播區就一定有,但係嗰個唔係免費。
免費嘅喺 81 台重播完一集先會擺一集上去。

引用:
原帖由 201500000 於 2021-12-4 01:26 AM 發表

點播區就一定有,但係嗰個唔係免費。
免費嘅喺 81 台重播完一集先會擺一集上去。
我係mytvgold會員添 
年份 2010-2014同2000-2009都無
點搞 ,我記得之前都唔多覺眼有。

引用:
原帖由 dickdicklailai 於 2021-12-4 12:41 PM 發表

我係mytvgold會員添 
年份 2010-2014同2000-2009都無
點搞 ,我記得之前都唔多覺眼有。
2010 至 2014 有,但係排好後。

引用:
原帖由 201500000 於 2021-12-4 12:48 PM 發表

2010 至 2014 有,但係排好後。
無啦 2010-2014又唔係多劇
咁樣先搵到2 但其實我想睇1囉

引用:
原帖由 dickdicklailai 於 2021-12-4 12:56 PM 發表

無啦 2010-2014又唔係多劇
咁樣先搵到2 但其實我想睇1囉
電視版 我㩒鐵馬尋橋 再係精選推介先見到。

用手機remote app search 會易啲搵

mytv super remote app 打 key words 搵到,多謝各路師兄/師姐幫手  ! 👍👍👍👍👍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]