• 瀏覽: 5,595
  • 回覆: 32
+4
《蜘蛛俠3:英雄無歸》還沒上映,粉絲都還被蒙得雲裡霧裡,但漫威可以點都沒有放慢腳步得意思,據最新消息報道,《奇異博士2:瘋狂的多元宇宙》即將放出首支預告!

據BSL消息透露,本尼主演得《奇異博士2》 的第一支預告片製作完成!並且還透露《奇異博士2:瘋狂多元宇宙》的首支預告片將會在《蜘蛛俠3》上映不久後釋出!也就是說,在本月中旬到月底這段時間,首支預告就會到來!

但是這對於廣大大陸粉絲而言無疑是一個壞消息!因為《奇異博士2》發生在《蜘蛛俠3》之後,假如預告在月底前放出,對於還沒看過《蜘蛛俠3》的大陸粉絲而言絕對是一個巨大的劇透!
甚至在預告中可能還會把《蜘蛛俠3》中粉絲一直關心的幾個問題全部解答,並且對於大陸粉絲最慘的一個問題還不止是劇透,而是當你《奇異博士2》首支預告都放出的前提下,《蜘蛛俠3:英雄無歸》大陸還是沒有定檔!

甚至,這裡理性分析一波《蜘蛛俠3》,已知同步12月17日是沒戲了,提前的12月10日也是不太可能了,但是真的就能1月15日嗎?要知道今年過年是1月31日,1月中旬到除夕都屬於新年檔,我個人是不認為會讓《蜘蛛俠》在新年檔上映的。

所以大夥,做好明年2-3月再看《蜘蛛俠3》的心理准備,或者……

蜘蛛俠3肯定是在12月中上畫, 戲票已經有售, 而奇異博士2估計會玩得好瘋狂, 而緋紅看來有點走火入魔, 或者又像黑鳳凰要在失控才發揮最強能力, 希望真的有機會俾兩個奇女子互鬥

引用:
原帖由 文靜友善 於 2021-12-5 09:11 PM 發表
《蜘蛛俠3:英雄無歸》還沒上映,粉絲都還被蒙得雲裡霧裡,但漫威可以點都沒有放慢腳步得意思,據最新消息報道,《奇異博士2:瘋狂的多元宇宙》即將放出首支預告!
https://inews.gtimg.com/newsapp_bt/0/14263770541/1000
據BSL消息透露,本尼主演得《奇異博士2》 的第一支預告片製作完成!並且還透露《奇異博士2:瘋狂多元宇宙》的首支預告片將會在《蜘蛛俠 ...
你好似唔記得呢度係香港唔係國內,講到令人好混亂,香港喺15/12已經有得做,因為乜原因點解國內大陸冇得做,你要問廣管局!!!

引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-12-6 08:05 AM 發表

你好似唔記得呢度係香港唔係國內,講到令人好混亂,香港喺15/12已經有得做,因為乜原因點解國內大陸冇得做,你要問廣管局!!!
大陸無得上,唔知又關香港乜Q事。
反正香港有得睇。

引用:
原帖由 aiiijima 於 2021-12-6 09:07 AM 發表

大陸無得上,唔知又關香港乜Q事。
反正香港有得睇。
你問樓主啦,點解無厘頭將國內嘅娛樂新聞比我哋香港人討論區睇,我都唔係好明佢做乜東東⋯⋯⋯⋯

大陸人肯定12月已經上網睇咗啦,仲怕咩劇透?

里啲睇完咪算 咁在意內容同發展做咩 電影始終假 咁認真做咩 嘥時間去捧人

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-12-6 05:33 PM 發表
大陸人肯定12月已經上網睇咗啦,仲怕咩劇透?
套戲全世界都未做,何來有得睇???邊度有,記得話我知,唔該你 🤣 🤣 🤣

引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-12-6 10:00 PM 發表

套戲全世界都未做,何來有得睇???邊度有,記得話我知,唔該你 🤣 🤣 🤣
套戲12月上,一上網上已經有TS版,大陸人要睇實睇到。有咁難明?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-12-6 10:02 PM 發表

套戲12月上,一上網上已經有TS版,大陸人要睇實睇到。有咁難明?
你有冇link?

引用:
原帖由 pgs1301 於 2021-12-6 11:00 PM 發表

你有冇link?
15號上,大約一星期後先有TS版,你可以自己上google search搵相關網站,但要自行承擔風險。

蜘蛛我鐘意第一代男主角
哩個麻麻地

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-12-6 11:04 PM 發表

15號上,大約一星期後先有TS版,你可以自己上google search搵相關網站,但要自行承擔風險。
如果乜都要上網睇盜版,呢個唔係我杯茶,我已經買咗飛去戲院睇,尊重電影人,先可以繼續有好戲睇。

太多蜘蛛俠面孔,讓粉絲難支持

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-12-7 09:27 AM 發表
太多蜘蛛俠面孔,讓粉絲難支持
蜘蛛俠成個傻仔咁  同埋咁多高科技,  
元祖既蜘蛛俠 係好識運用物理學和周圍環境去攻擊, 好有智慧咁攻擊對手弱點, 先好睇的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]