• 瀏覽: 2,561
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
收視速遞 《愛.回家之開心速遞》22.1點
《十月初五的月光》19.3點
《青春本我》16.8點
《思家大戰》16.1點
《拳王》16.1點

星空下的仁醫好穩定係十八十九點左右
近年好多時830檔收視都高過930檔
依家好多觀眾都剩係睇東張西望+開心速遞+830檔,睇連續兩個鐘,睇完就返房打機上網

其實好感慨,曾經連續幾年破收視紀錄嘅溏心風暴+家好月圓+巾幗梟雄+義海豪情,都係930檔,依家竟然搞到咁

星空下的仁醫好睇好多

d人死晒去邊

引用:
原帖由 bbbong 於 2021-12-6 08:36 PM 發表
星空下的仁醫好睇好多
豆瓣評分接近9分

引用:
原帖由 kwind13 於 2021-12-6 08:37 PM 發表
d人死晒去邊
造星Iv 一樣冇太大孌更,5.5.

引用:
原帖由 tim06162003 於 2021-12-6 09:36 PM 發表

有禁高收視, 要tribute to幕後旁白嗰位仁兄~

仁醫大結局有20.8  雖然都未如理想!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-12-6 09:40 PM 發表

有禁高收視, 要tribute to幕後旁白嗰位仁兄~
5.5比亞視收視更低,你都好易滿足,難怪TVB 冇進步。

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-12-6 09:39 PM 發表

義海豪情830檔㗎!
係wo
我記錯咗

老人台股價就黎穿$4蚊啦!

引用:
原帖由 toffy88 於 2021-12-6 09:44 PM 發表
仁醫大結局有20.8  雖然都未如理想!
唔係,係22.8
但平均總收視19.3點

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-12-6 08:02 PM 發表
收視速遞 《愛.回家之開心速遞》22.1點
《十月初五的月光》19.3點
《青春本我》16.8點
《思家大戰》16.1點
《拳王》16.1點

星空下的仁醫好穩定係十八十九點左右
近年好多時830檔收視都高過930檔
依家好多觀眾都剩係睇東張西望+開心速遞+830檔,睇連續兩個鐘,睇完就返房打機上網

其實好感慨,曾經連續幾年破收視紀錄嘅溏心風暴+家好月圓+巾幗梟雄+義海豪情,都係930檔 ...
現在800才是高收黃金時段

引用:
原帖由 tim06162003 於 2021-12-6 09:36 PM 發表

叫mirror露底褲(好似廣告咁),可能高多0.1收視

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]