• 瀏覽: 7,439
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
曼聯周日(5日)英超主場1比0擊敗水晶宮,為新帥蘭歷克打響頭炮,呢位德國教頭賽後大讚球隊表現比預期中更好,而且亦罕有詳細解釋球隊改踢嘅全新4-2-2-2陣式,將會係「紅魔鬼」未來重點戰術

來源:https://www.discuss.com.hk/viewt ... 01&extra=page=1

點會講埋呢D野機密野俾人知, 大佬你啲對手(高普、哥迪奧拿、干地、莫耶斯、杜曹等等)都唔係善男信女黎, 你估仲係教緊德國啲波阿, 不過點都好, 唔該諗諗計清左黃大仙佢, 首選古圖爾斯, 次選重用軒達臣, 三選碧福特

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-12-7 09:42 AM 發表
嬴左水晶宮1:0,全世界就瘋狂吹奏咩野零封、迫搶勁,壓住對方黎打.......曼聯呢隊波都係無得救架啦.........球員、球迷,所有支持者都係狂妄自大之徒........
蘭歷克的確係最似樣啦! 不過咁做真係好傻豬!

提示: 違規內容已被屏蔽
其實要班大帝逼搶
加錢先啦

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-12-7 09:48 AM 發表

好過阿奴廸達啦 入一球就守 但又守吾穩 作客必輸 球風又軟 羊羊低沉又正選 靠兩件幼齒想返前四

其實贏水晶宮都證明唔到啲乜野,人腳同打法都冇變

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-12-7 09:39 AM 發表
曼聯周日(5日)英超主場1比0擊敗水晶宮,為新帥蘭歷克打響頭炮,呢位德國教頭賽後大讚球隊表現比預期中更好,而且亦罕有詳細解釋球隊改踢嘅全新4-2-2-2陣式,將會係「紅魔鬼」未來重點戰術。

來源:https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30314501&extra=page%3D1

點會講埋呢D野機密野俾人知, 大佬你啲對手(高普 ...
新帥蘭歷克無乜特別,第一次離開德國,對外面的世界,完全不了解。
曼聯全隊做到逼搶效果,可惜逼完、搶完、但無教怎樣反擊…

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-12-7 09:42 AM 發表
嬴左水晶宮1:0,全世界就瘋狂吹奏咩野零封、迫搶勁,壓住對方黎打.......曼聯呢隊波都係無得救架啦.........球員、球迷,所有支持者都係狂妄自大之徒........
唔係球迷,球會吹!係一班唔識波,只識輸贏嘅垃圾記者吹的!尤其是內地的垃圾小編!總是贏就吹上天,輸就叫下課!

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-12-7 09:48 AM 發表

三言兩語就可以排陣,球員還沒有適應,看般奴禁區外射波,軟弱無力似交波,這四二二二陣式,曼聯球員捱不到90分鐘…

引用:
原帖由 billyto 於 2021-12-7 10:14 AM 發表
其實贏水晶宮都證明唔到啲乜野,人腳同打法都冇變
認真咗,落力咗!

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-12-7 09:54 AM 發表

SOB岩岩帶波果陣,連績N場嬴波添,仲做左個連續作客不敗紀錄出黎........其實大家都明,真正控制曼聯既唔係領隊,係班高薪低能既大帝.......
我都係咁諗,所以我之前都話曼聯上緊正軌,係無啦啦簽阿朗返黎唔知為乜

出咩陣都無關係㗎啦 臨場調動先係勝負關鍵

睇多幾場先知有冇料

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]