• 瀏覽: 23,152
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+11
本主題由 hyunjung 於 2021-12-8 10:32 AM 移動
冇睇電視好耐。最近從新追臺。驚覺以往排滿電視廣告唧無線。廣告只得二三個。其它都是自家宣傳廣告。返之其餘二間。廣告出得一浪接一浪。唔咪話其它二間公司冇咩人睇。點解廣告走哂去個二間度。

引用:
原帖由 wwjonescc 於 2021-12-7 01:07 PM 發表
冇睇電視好耐。最近從新追臺。驚覺以往排滿電視廣告唧無線。廣告只得二三個。其它都是自家宣傳廣告。返之其餘二間。廣告出得一浪接一浪。唔咪話其它二間公司冇咩人睇。點解廣告走哂去個二間度。
冇廣告成堆喎,你睇妖台呀

幾年前我已經預言無記請左兩條亞記膠層入去 就是不斷ATV化,  

應該我D預測係準過燒山少少

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-12-7 01:10 PM 發表
幾年前我已經預言是ATV化,  

應該我D預測係準過燒山少少
其他台得幾點又咩化啦

聲夢幾個女仔之前拍D廣告已冇播.

請左余大媽呢件垃圾就知tvb末曰就到

小粉紅話係大陸睇唔到香港廣告,所以話對佢哋無物影響窩

妖係咪轉咗睇緊99台呀!? 我日日睇TVB都一堆廣告喎

兩件矮仔來來去去得一招,所有野當賀歲片咁玩,大堆頭大製作,一大堆人,就覺得會有好收視

引用:
原帖由 wwjonescc 於 2021-12-7 01:07 PM 發表
香港,加拿大,日本樓盤廣告咁多你睇唔到?冇錢買所以睇唔到?

引用:
原帖由 wwjonescc 於 2021-12-7 13:07 發表
詞不達意, 語無倫次.

引用:
原帖由 wwjonescc 於 2021-12-7 13:07 發表
你睇緊你自己呀🤭

青春果個時段好多廣告喎

點會冇廣告 除咗平時嘅廣告 仲有植入式廣告 買貨廣告 十點半嘅時候 30分鐘都係推銷自己 買貨嘅廣告 咁都話冇廣告 咁就冇啦

引用:
冇晒廣告關你x事,你開電視睇廣告咩,廣告好好睇?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]