• 瀏覽: 10,518
  • 回覆: 184
+15
本主題由 hyunjung 於 2021-12-9 15:01 移動
雖然無線心急想捧一班後生仔打mirror

但mirror大紅是因為有花靚仔
而星夢成班都好平凡,靚既都唔夠靚

好難吸引花痴

引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-12-8 05:54 PM 發表

好難吸引花痴
mirror仲醜

引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-12-8 05:54 PM 發表

好難吸引花痴
MIRROR 靚仔實在有太多, 爆紅並非意外~

mirror 入面有靚女嗎? 

引用:

好難吸引花痴
有邊個靚仔又整又化到成個女人

引用:
原帖由 LT311 於 2021-12-8 05:59 PM 發表
mirror 入面有靚女嗎? 
男團﹨甚會有女成員?

唔係呀,聲夢頭二三名都算係靚女,仲夠青春,前途無限

請問 娘炮 同 lady boy  的分別?

Hugo好過黃鏡人!

引用:

好難吸引花痴
Mirror靚仔?🤭

引用:

好難吸引花痴
其實mirror稱得上靚仔只有姜濤,其他嗰啲一係平凡,一係怪樣。

又一條想踩聲夢台Mirror嘅帖...
結果又係幫無線同聲夢買廣告抬人氣...

引用:

好難吸引花痴
殮房妖台偽人只有妖台打💩來大台做文宣,假如有實力那用日日派打💩借大台宣傳。返去妖台啦,唔係執左都唔知到😂

引用:
原帖由 pharmaceutics88 於 2021-12-8 06:17 PM 發表

其實mirror稱得上靚仔只有姜濤,其他嗰啲一係平凡,一係怪樣。
其實冇一個叫靚仔,最多中上,普通人都仲ok,偶像明星真係吹出嚟,似樣啲 Anson Kwok,好多係不堪入目

引用:
原帖由 hk_mask 於 2021-12-8 06:15 PM 發表

Mirror靚仔?🤭
AK唔靚咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]