• 瀏覽: 1,596
  • 回覆: 12
本主題由 canon123 於 2021-12-26 00:25 關閉
有好多人過關其實都唔會係周圍去吃喝玩樂,有大部分都係去某一兩個特定嘅地點,工作,往返學校/公司或者衹是往來屋企啲小區活動。如果可以加強追蹤,甚至乎要求佢哋將目的地上報,以便聯絡。一來可以減低對內地嘅控制疫情風險,又可以方便到需要過關嘅人士。

你講既係人都知,但777唔知麻

引用:
原帖由 wizardchan 於 2021-12-13 09:19 PM 發表
你講既係人都知,但777唔知麻
exact7ly👍

其實777一樣知!但佢一定要得到班黃色集團大佬首肯先敢去做啊!

唔合作追蹤要坐監就可以了

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2021-12-13 09:06 PM 發表
有好多人過關其實都唔會係周圍去吃喝玩樂,有大部分都係去某一兩個特定嘅地點,工作,往返學校/公司或者衹是往來屋企啲小區活動。如果可以加強追蹤,甚至乎要求佢哋將目的地上報,以便聯絡。一來可以減低對內地嘅控制疫情風險,又可以方便到需要過關嘅人士。
班黃絲驚比共產黨追蹤佢地入左茶記,驚被槍斃?

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2021-12-13 09:06 PM 發表
咪係囉好似寵物咁植入晶片咁就萬無一失啦啦啦

確保安全嘛

引用:
原帖由 凡間疑惑的作業 於 2021-12-14 02:00 PM 發表

咪係囉好似寵物咁植入晶片咁就萬無一失啦啦啦
講得啱,香港人最值得咁樣對待佢哋。

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
其實探親係最容易搞,首先喺香港報內地親友地址,然後去到內地親友嗰度公安局補一個戶口證明真係去咗探親,就好似幾十年前返鄉下要報戶口先出得境一樣。

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2021-12-14 03:30 PM 發表

講得啱,香港人最值得咁樣對待佢哋。
咁又係呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]