• 瀏覽: 13,088
  • 回覆: 185
+3
本主題由 mook999 於 2021-12-22 11:31 移動
思家大戰有14.5收視

隔離台Chill Club有姜濤助陣得2.6收視

平時又話姜濤多廣告又話佢有幾紅

點知得個2.6收視醜死怪

收視得咁低對唔對得住D廣告商呀😜

仲有連11.5嘅青春本我都贏佢幾條街

再次證明Mirror係俾人吹捧做假

事實上姜濤就係唔紅😏

出動王牌都保持3點不露,真係全世界得香港先會出現呢啲景像,再證明香港人睇星係好有自己一套,唔係你哨牙仔出錢迫人睇,香港人都會受,快L啲交番廣播牌照出嚟啦,根本就冇心搞電視嘅話

開電視無姜濤天團,收視都贏viu

李思捷系ViuTV播, 姜濤系TVB播又會點?

妖打手呢個時候就會話幾百部電視機邊作得準。 但係佢哋啱啱先至去隔離舖發完up瘋話tvb收視低

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-12-21 06:55 PM 發表
妖打手呢個時候就會話幾百部電視機邊作得準。 但係佢哋啱啱先至去隔離舖發完up瘋話tvb收視低
又會搬龍門講股價

唱「夕陽之歌」,走哂音,爛姜映衰哂梅姐,不知所謂!

點睇都氣氛好過姜

有冇周六收視比較下? 大家一齊同時播電影收視可能都係有十點出入

李思捷搞女人,姜逃俾男人(有$二少)搞

香港樂壇已死, 少人欣賞

引用:
原帖由 中色高潮 於 2021-12-21 07:07 PM 發表
有冇周六收視比較下? 大家一齊同時播電影收視可能都係有十點出入
TVB 10.2, 妖台 3.2

引用:
原帖由 RVD104 於 2021-12-21 06:38 PM 發表
12926520 12926521 思家大戰有14.5收視

隔離台Chill Club有姜濤助陣得2.6收視

平時又話姜濤多廣告又話佢有幾紅

點知得個2.6收視醜死怪

收視得咁低對唔對得住D廣告商呀😜

仲有連11.5嘅青春本我都贏佢幾條街

再次證明Mirror係俾人吹捧做假

事實上姜濤就係唔紅😏
香討sandy隻臭雞憎死你😁

引用:
原帖由 中色高潮 於 2021-12-21 07:07 PM 發表
所以大台所謂收視要減十點,好多老人家智能電話都無,電視只懂開關制,即使唔睇長期開81台。
同一個旅遊節目如杜如風J2播只有2,3點收視,在81台播有12,13點收視。同樣野外步出亦如是。

引用:
原帖由 LeeLK 於 2021-12-21 07:17 PM 發表

所以大台所謂收視要減十點,好多老人家智能電話都無,電視只懂開關制,即使唔睇長期開81台。
同一個旅遊節目如杜如風J2播只有2,3點收視,在81台播有12,13點收視。同樣野外步出亦如是。
咁咪叫姜濤上TVB測試吓囉,如果上TVB有多10點,證明妖TV係勁廢,為咗前途,姜濤要諗吓轉唔轉會喇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]