• 瀏覽: 10,342
  • 回覆: 114
  • 追帖: 1
最尾個集已經露晒底,埋下伏線
如果呢套有得上黃金時段播,一定係最佳劇集
聽到主題曲都恐怖
https://www.youtube.com/watch?v=M_RVpu3lDIs

https://www.youtube.com/watch?v=j18diOt1Iqw

引用:
原帖由 ufo2018 於 2021-12-28 04:04 PM 發表
最尾個集已經露晒底,埋下伏線
如果呢套有得上黃金時段播,一定係最佳劇集
睇曬,三個字,好好睇,恐怖劇黎講,氣氛,音樂,布景做得唔錯,平時睇鬼片唔驚,呢套半夜睇有少少心寒,值得一贊最後一集尾段森美出現,道功好勁,似係大Boss,亦為下一季鋪路⋯⋯

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-12-28 04:08 PM 發表

睇曬,三個字,好好睇,恐怖劇黎講,氣氛,音樂,布景做得唔錯,平時睇鬼片唔驚,呢套半夜睇有少少心寒,值得一贊最後一集尾段森美出現,道功好勁,似係大Boss,亦為下一季鋪路⋯⋯
洪永城 傅嘉莉 C君,場景道堂,工業大廈,呢套應該低成本製作但拍得好

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-12-28 04:08 PM 發表

拍攝鏡頭好有電影感,但無諗到個結局原來是這樣

引用:
原帖由 ufo2018 於 2021-12-28 04:38 PM 發表

拍攝鏡頭好有電影感,但無諗到個結局原來是這樣
結局有啲估唔到,期待有下季

期待中!

會唔會係J2 MTUBE 播

引用:

竟然有森美

引用:
原帖由 Bobic 於 2021-12-29 11:20 AM 發表

竟然有森美
尾段全靠森美救左洪永成

81幾時有

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-12-29 11:34 AM 發表
81幾時有
睇怕應該82播,鬼片大陸上唔到

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-12-29 11:34 AM 發表

尾段全靠森美救左洪永成
係咪幾暴力,相信會 82 多過 81 播?

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-12-29 11:35 AM 發表

睇怕應該82播,鬼片大陸上唔到
但之前節目巡禮介紹時,是81不是J2類

呢套其實夠料上netflix

引用:
原帖由 Bobic 於 2021-12-29 11:37 AM 發表

係咪幾暴力,相信會 82 多過 81 播?
唔算暴力不過做到少少陰森恐佈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]