• 瀏覽: 50,142
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
本人被告洗黑錢,可以點做,警署早上打黎叫我提早返去警署

盡快去囉,唔係會上門拉人,有做過咪認左佢,洗黑錢好難打得甩,300萬大約判3年。

引用:
原帖由 國債 於 2021-12-30 12:16 AM 發表
盡快去囉,唔係會上門拉人,有做過咪認左佢,洗黑錢好難打得甩,300萬大約判3年。
咁又冇咁多,只不過我都係受害者,佢哋叫我下星期二返去

案情內容係點?

引用:
原帖由 bababa★ 於 2021-12-30 04:20 AM 發表
案情內容係點?
都係自己衰智障借個account比人

引用:
原帖由 zero1233 於 2021-12-30 10:32 AM 發表

都係自己衰智障借個account比人
如果無辜的話,嘗試申請法援替你打吧

引用:
原帖由 legalhelp 於 2021-12-30 10:34 PM 發表

如果無辜的話,嘗試申請法援替你打吧
法援律師得唔得,雖然我都唔會有咩大希望會冇事

引用:
原帖由 zero1233 於 2021-12-30 10:36 PM 發表

法援律師得唔得,雖然我都唔會有咩大希望會冇事
法援的律師質素像抽獎, 難預計,但至少不用錢
否則你要花數十萬聘私人律師打了

引用:
原帖由 legalhelp 於 2021-12-30 10:58 PM 發表

法援的律師質素像抽獎, 難預計,但至少不用錢
否則你要花數十萬聘私人律師打了
明白 感謝🙏🙏

引用:
原帖由 zero1233 於 2021-12-30 11:02 PM 發表

明白 感謝🙏🙏
咁我星期二返去要唔要再擔保呀?

引用:
原帖由 zero1233 於 2021-12-30 11:13 PM 發表

咁我星期二返去要唔要再擔保呀?
返警署報到嗎?
不擔保就要還押了。

引用:
原帖由 legalhelp 於 2021-12-30 11:39 PM 發表

返警署報到嗎?
不擔保就要還押了。
我轉擔保轉左3年喇

坦白講,唔係黑心,尼啲律師費都可以唔使嘥,你可以搵律師問下,死左九成,啲官唔會理你有冇份洗錢,你借得戶口俾人就當你知有違法野,我睇太多,你星期二去警察會問你認唔認,認唔認都好會問你擔唔擔保,唔擔保就係警署等到第二日過堂直送荔枝角還押,擔保就係出邊一路簽到等到律政司正式落案。

引用:
原帖由 zero1233 於 2021-12-30 11:55 PM 發表

我轉擔保轉左3年喇
可能架,因為洗錢案太多文件同戶口要跟,好麻煩好耐,唔同打架傷人好快

勁想死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]