• 瀏覽: 15,969
  • 回覆: 374
  • 追帖: 11
+142
一年過後又一年, 日日精彩過新年

附件

bg1.jpg(82.17 KB)

2021-12-30 09:55 AM

bg2.png(556.76 KB)

2021-12-30 09:55 AM

引用:
原帖由 極矮佬 於 2021-12-30 09:54 AM 發表
一年過後又一年, 日日精彩過新年.
早晨羊師傅,
支持新post
祝新的一年,食倒,吊倒,身體好😎

引用:
原帖由 四重新隊長 於 2021-12-30 09:58 AM 發表

早晨羊師傅,
支持新post
祝新的一年,食倒,吊倒,身體好😎
大家咁話. 食得重要痾得, 吊得重要有對手, 身體好自然要睡得.

矮佬之道0101
馬前課之第一場

紋毛有魚
天褲威力
爆炸之頭
三妖成行

過冬時, 家中備有幾支風筒係必要的, 好似MINISO出售每支$85(1400w), 買兩支有八折, 一出必搶售一空. 因風筒用電平過乾衣機, 暖風機, 係平民化的用品.  我家中有六支風筒架!

引用:
原帖由 極矮佬 於 2021-12-30 10:30 AM 發表
過冬時, 家中備有幾支風筒係必要的, 好似MINISO出售每支$85(1400w), 買兩支有八折, 一出必搶售一空. 因風筒用電平過乾衣機, 暖風機, 係平民化的用品.  我家中有六支風筒架!
但如當暖風機,可否吹好耐?

引用:
原帖由 四重新隊長 於 2021-12-30 12:57 PM 發表

但如當暖風機,可否吹好耐?
電平, 吹幾耐都無問題. 不過要距離一啲, 唔係好關機喎!

老套: 呢條係我條菜, 希望大家都俾吓面喎!

附件

小母牛成員.PNG(223.39 KB)

2021-12-30 01:05 PM

余慕文1.jpg(40.06 KB)

2021-12-30 01:06 PM

美活人生J.jpg(101.87 KB)

2021-12-30 01:11 PM

引用:
原帖由 極矮佬 於 2021-12-30 01:05 PM 發表
請問係邊件呀?

引用:
原帖由 四重新隊長 於 2021-12-30 01:11 PM 發表

請問係邊件呀?
美活人生.

頭場應係梁沈, 莫東, 菠菜搓大旗, 應無雞走.  熱就熱一啲, 無計喎!

附件

16-416發明小子(沈潘)杜振源1.22.57.PNG(1.09 MB)

2021-12-30 01:38 PM

華美之友.jpg(91.01 KB)

姚文雄.jpg(57.83 KB)

16-416發明小子(沈潘)杜振源1.22.57.PNG(1.09 MB)

華美之友.jpg(91.01 KB)

姚文雄.jpg(57.83 KB)

引用:
原帖由 極矮佬 於 2021-12-30 01:34 PM 發表
頭場應係梁沈, 莫東, 菠菜搓大旗, 應無雞走.  熱就熱一啲, 無計喎!
多謝,新的一年頭威頭勢,由年頭贏到年尾

引用:
原帖由 極矮佬 於 2021-12-30 10:30 AM 發表
開六支就一定貴過乾衣機。一個鐘差不多一度電了

引用:
原帖由 極矮佬 於 2021-12-30 01:05 PM 發表
金獅唔係木球會馬咩?

引用:
原帖由 有贏冇輸 於 2021-12-30 03:06 PM 發表

開六支就一定貴過乾衣機。一個鐘差不多一度電了
乾衣只用兩支就足夠了!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]