• 瀏覽: 5,588
  • 回覆: 119
+11
盧瀚霆

都話左吾同公司點同台呀   算罷啦

引用:
原帖由 kkwgm 於 2022-1-2 07:33 PM 發表
都話左吾同公司點同台呀   算罷啦
可以拍電影,姚焯菲咁甜美襯哂咁有男人魅ANSON LO啦 , 佢地過台灣合作拍台劇又得者,同埋郭雪芙一齊

妖台己經搵咗個MK妹比佢了,不過搵邊個都唔緊要,佢都唔鍾意女的,自己團嘢都有11個比佢輪住玩

附件

th.jpeg-7~2.jpg(4.74 KB)

2022-1-2 08:29 PM

引用:
原帖由 颱風小子 於 2022-1-2 08:24 PM 發表

妖台己經搵咗個MK妹比佢了,不過搵邊個都唔緊要,佢都唔鍾意女的,自己團嘢都有11個比佢輪住玩
拜託啦,唔好拎呢件MK死妖女出嚟,見到都想嘔

呢個基

引用:
原帖由 wk221ab 於 2022-1-2 09:12 PM 發表
呢個基
GAY只係傳聞,ANSON借嚟博宣傳

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2022-1-2 08:51 PM 發表

yes..全民得獎3位都好MK...唔想睇佢地..唔信可捧紅佢地

男人老狗化到個妝咁,想嘔

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2022-1-2 08:51 PM 發表

我己經放好細張㗎啦,但真係好襯基lo

一齊之後又可以各自去偷食,幾好呀

引用:
原帖由 nbachung101 於 2022-1-2 09:15 PM 發表

yes..全民得獎3位都好MK...唔想睇佢地..唔信可捧紅佢地
VIUTV同花姐點棒條死MK妖女都好,唔好比佢同ANSON,EDAN同姜濤合作,我幾鍾意睇佢地啲劇,搵呢條MK死妖女襯ANSON,EDAN同姜濤唔好嚇走我呢個觀眾啦

引用:
原帖由 nbachung101 於 2022-1-2 09:15 PM 發表

捧唔紅可以造比佢哋㗎嘛,好似而家基團咁

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2022-1-2 09:17 PM 發表

VIUTV同花姐點棒條死MK妖女都好,唔好比佢同ANSON,EDAN同姜濤合作,我幾鍾意睇佢地啲劇,搵呢條MK死妖女襯ANSON,EDAN同姜濤唔好嚇走我呢個觀眾啦
有睇叱吒..咋晚MIRROR氣勢好強受歡迎程度己經香港NO.1

基老

引用:
原帖由 颱風小子 於 2022-1-2 09:16 PM 發表

我己經放好細張㗎啦,但真係好襯基lo

一齊之後又可以各自去偷食,幾好呀
我話好唔襯啊 , 最襯ANSON LO只有姚焯菲CHANTEL

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]