• 瀏覽: 19,311
  • 回覆: 162
  • 追帖: 2
+5
全民造星4既其中一位入女團既候選人 Ash除左參加之前係護士同埋隱瞞已婚之外 早兩日佢前夫已經公佈佢地離婚既消息

原本以為係前夫為左成就Ash追夢做明星先離婚 點知Ash話因為想前夫成為更好的人所以先離婚,大佬真係講乜q呀?

之後有傳媒話影到Ash同叱咤男新人得主 MC張天賦平安夜行超市,加上Ash未真正出道MC就已經搵佢做MV女主角

原本離婚之後佢地會唔會有發展空間係佢地既事,但係如果MC係做第三者既話對佢形象真係大打折扣喎!

岩岩MC做緊網上直播,前夫殺入直播到仲留言:如果你真的喜歡Ash就要好好對她
MC睇完個留言比佢嚇疾左

點知前夫無耐之後就自己出黎澄清

前夫仲話好恨Ash!

MC同Ash一直對外宣稱佢地係朋友,對於有無發展空間一律已讀不回!
唔知佢地聽日會唔會出黎澄清下呢~不過如果係我都揀MC唔揀前夫龍龍龍啦!
如果真係拍拖不如大方認左佢,唔好等人爆出黎咁樣衰
Ash又唔知會唔會因為今次呢件事影響佢入女團呢

好心大方認愛啦

引用:
原帖由 火爆星人 於 2022-1-6 09:27 AM 發表
好心大方認愛啦
炮友啫,認乜Q愛吖,
做就得!

9 成系真,人地個前夫都叫 mc 好好對佢  點會假呀

引用:
原帖由 靜雞雞定靜靜雞 於 2022-1-6 12:17 AM 發表
全民造星4既其中一位入女團既候選人 Ash除左參加之前係護士同埋隱瞞已婚之外 早兩日佢前夫已經公佈佢地離婚既消息

原本以為係前夫為左成就Ash追夢做明星先離婚 點知Ash話因為想前夫成為更好的人所以先離婚,大佬真係講乜q呀?

之後有傳媒話影到Ash同叱咤男新人得主 MC張天賦平安夜行超市,加上Ash未真正出道MC就已經搵佢做MV女主角

前夫仲話好恨Ash!

MC同Ash一直對外宣稱 ...
妖視曱甴天使配, 無咩好奇怪

可解決好多問題
😭

叫前夫唱記憶棉

https://www.youtube.com/watch?v=YZPFbnk_RS0

人抱著一張被
在記憶棉內想起你
枕頭 從前舒適感太完美
躺了大半天差點記不起

重遊你午睡過的曲線
未見感情復甦過幾次
纖維 承受過的 仍沒法立時改變
竟然 淋漓盡致為你失眠

下定決心 回復單身都不覺荒涼
熟睡那刻 還未失憶我亦能靜養
從此 你我多累
床頭都不相對
假如 無伴侶是某種乾脆

下定決心 寧願輾轉反側百幾場
寂寞那刻 無謂騷擾你近來動向
鈴聲 切記關掉
明天見尷尬都不要
若我貌似精神 裝作睡滿分與你歡笑

誰人已替代我都不介意
自我催眠大方到可以
交還 全屬你的 房間闊落半邊是空
和凌亂髮絲 入眠幾次

下定決心 回復單身都不覺荒涼
熟睡那刻 還未失憶我亦能靜養
從此 你我多累
床頭都不相對
狀態就算極空虛至少 驘得了獨居

陷入太深 何用翻身更改這收場
尚未夠狠 門外喜帖你共誰遞上
如果 勉強倒敘
從來都非一對
可能 如密友便更加登對

天花塌下 還在祝福他跟你數羊
胸襟夠吧 憑甚麼灑脫自彈自唱
鈴聲 切記關掉
明天見也最好不要
就當淚腺失調 早滲入記憶 你怪不了

最無辜MC,因為一張未經證實相, 無啦啦俾人當宣傳

引用:
原帖由 靜雞雞定靜靜雞 於 2022-1-6 12:17 AM 發表

前夫仲話好恨Ash!

MC同Ash一直對外宣稱 ...
即時過數嘛!

對某些觀眾群來說,viu台藝人就算是如何離經叛道都可以接受的,何況今次又唔係甚麼大件事

妖台就是妖! 又亂又賤, 香港人應該同妖台劃清界線

引用:
原帖由 kenny1032 於 2022-1-6 10:33 AM 發表
對某些觀眾群來說,viu台藝人就算是如何離經叛道都可以接受的,何況今次又唔係甚麼大件事
玩人妻喎,話晒偶像喎

引用:
原帖由 梓藍 於 2022-1-6 10:20 AM 發表
MC咁靚仔,可以做冠希第二,只要唔拍片就得。

引用:
原帖由 梓藍 於 2022-1-6 10:20 AM 發表
系對方個老公留言話系呀,同埋話叫 mc 好好對佢老婆

偽人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]