• 瀏覽: 9,565
  • 回覆: 73
  • 追帖: 3
+31
祝大家新年進步,身體健康。
但呢幾年手錶市場,甚麼鋼表鋼帶,尤其R仔,炒到阿媽都唔認得,
極不健康,個個大出血,C橫遍地!
有見及此,所以我要為阿公(香討),做番d嘢,成立(反勞者聯盟)。所有非R,但又係鋼表鋼帶,歡迎上圖!!事態嚴重,快d快d上圖。

精選汽車
成功上圖

主樓真識揀錶。隻IWC Ingenieur 係Gerald Genta 設計。隻白面Santos 亦是Cartier 經典之作。Good choice!

支持大哥!

鋼錶鋼帶我真係得勞,白金皮帶得唔得?

引用:
原帖由 tomchanmot 於 2022-1-7 12:55 PM 發表
鋼錶鋼帶我真係得勞,白金皮帶得唔得?
都勉強可以啦,呢款睇泥唔係炒返來。

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2022-1-7 01:13 PM 發表

都勉強可以啦,呢款睇泥唔係炒返來。
半年前同AD開始排 Nautilus... 佢地話呢隻會相對其他 nautilus容易D,但我冇要,之后排到隻 5980R...所以我估呢隻應該唔洗買炒

支持反R

附件

IMG_20220107_142900.jpg(384.54 KB)

2022-1-7 02:34 PM

引用:
原帖由 bobill999 於 2022-1-7 02:21 PM 發表

半年前同AD開始排 Nautilus... 佢地話呢隻會相對其他 nautilus容易D,但我冇要,之后排到隻 5980R...所以我估呢隻應該唔洗買炒
半年前可能5712G比5980R同5712R容易小小,但今時今日所有Nautilus 都要食夠骨先有得排了😅所以岩岩開咗排了4947/1A。

引用:
原帖由 tomchanmot 於 2022-1-7 03:33 PM 發表

半年前可能5712G比5980R同5712R容易小小,但今時今日所有Nautilus 都要食夠骨先有得排了😅所以岩岩開咗排了4947/1A。
半年前當然我都食完骨先有得排nautilus,當時同AD話想排隻金既,佢面有難色就話金好難喎,問我不如5712g啦,會快好多,我就話唔要啦因為唔想要白金,等到近排佢派到隻5980R俾我啦。今時今日或半年前5712g都一定要排啦,但都肯定快過其他款。

呢兩隻可以嗎?

引用:
原帖由 ckhhui 於 2022-1-8 12:55 AM 發表
呢兩隻可以嗎?
當然可以啦,係人都知你正價買,大哥係人生大贏家。

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2022-1-8 01:50 AM 發表

當然可以啦,係人都知你正價買,大哥係人生大贏家。
大哥,小弟好彩咋;你隻IWC NOS同埋VC Overseas Gen.2都非常正啦

大力支持💪🏼

無鋼帶 可以嗎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]