• 瀏覽: 22,845
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
+3
最近 , 係頒獎禮 "思家大戰" 中 , 係李思捷問譚俊彥 :
"觀眾成日誤解藝人裸獎 , 根本唔係因為靠實力係靠咩???"
有一把女聲大叫 "爸爸" ...

大家都好好奇 , 係邊個囡囡咁夠膽 !!!

因為影到之後劉佩玥同麥美恩撃掌 , 所以好多人覺得係佢
不過小弟見到有一個留言話 , 係切換鏡頭之際 ,
"爸爸" 聲己經響起 , 但當時劉佩玥其實係閉合住嘴既 !!!

小弟以實證角度出發 , DL左條片落黎 , 用0.5倍速聽一次
的確 !!!
"爸爸" 聲響起果一刻 , 劉佩玥個口其實仲係合埋既 ...

如果大家有相關軟件 , 建議真係咁樣睇一次 !!!

以下係1:56.8秒既截圖
(臨切換鏡頭前一刻 ... 係用0.5倍速收聽時 ,
"爸爸" 聲最開始既畫面 , 好顯玥玥連個口都未打開架) :

https://www.youtube.com/watch?v=2JBa6jsEuj4進入香討影片區

麥美恩出嚟認左啦

引用:
原帖由 派閥政治 於 2022-1-8 08:09 AM 發表
最近 , 係頒獎禮 "思家大戰" 中 , 係李思捷問譚俊彥 :
"觀眾成日誤解藝人裸獎 , 根本唔係因為靠實力係靠咩???"

"爸爸" 聲己經響起 , 但當時劉佩玥其實係閉合住嘴既 !!!
...
玥玥又係既.....笑得咁開心做咩?? E+差D幫人食埋死貓拉!!^.^"

引用:
原帖由 派閥政治 於 2022-1-8 08:09 AM 發表

...
佢為人低調,品點會係佢,似FYY

只是公司每年的員工獎,  一個節目。

把聲一定吾系佢,似 may yan 玩野,但我覺得佢只系講笑姐何必無限上岡

引用:

...
都話係麥美恩

真係得閒

引用:
原帖由 戶愚呂兄 於 2022-1-8 08:31 AM 發表
麥美恩出嚟認左啦
link?

引用:

...
遊戲一個,何需認真?

引用:
原帖由 ultane 於 8-1-2022 10:35 AM 發表

遊戲一個,何需認真?
對一些"人"嚟講係好大件事

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kkwgm 於 2022-1-8 10:02 AM 發表
把聲一定吾系佢,似 may yan 玩野,但我覺得佢只系講笑姐何必無限上岡
你試下去靈堂講笑吖!!

引用:

...
咁緊張做咩,事實唔怕講,全港人都覺得係靠父蔭架啦。好簡單,普通人入TVB會唔會有狄龍個仔或者秦沛個女嘅待遇先?分分鐘十年八年都係跑緊龍套。
不過呢啲就係天賜嘅機會,無得恨,同埋都要佢地努力好好把握先會有所成就嘅。

引用:
原帖由 fcw99 於 2022-1-8 10:37 AM 發表

對一些"人"嚟講係好大件事
覺得譚先生未夠班去攞兩個大獎 演技有時會覺得他做得好緊 一入台就做主角 真係有啲靠爸爸

提示:支持鍵盤翻頁左 右