• 瀏覽: 42,112
  • 回覆: 666
  • 追帖: 11
+31
[Arsenal’s Daily] ~ 「前四列車」之「青春風暴」

《哪一天我們會飛》  黃淑蔓

My  Gunner  My  Gunner  La  La
鼓起這勇氣   衝開這距離
差一點  我們也會飛
你笑容   早應已逝去
當初的Process   有沒有踐踏碎 ?

是這些   哥帥追求的夢
才令你   闖蕩在降班區
就算知   黑撚已經走不去
仍然屌柒佢   掃個仆街出去

仍然要相信   阿記要靠新浪
求球證托賴   只想公平去吹
未了願   我替你朝前四吶喊
看看有沒有得打J    青春不怕這創傷

仍然要相信   阿記會有希望
在最後   盼你會像大炮般開火
簽個好前鋒   中場硬漢
很快   會發現曙光..

https://www.youtube.com/watch?v=Vsr5gpmmvhs

《友共情》 - 古巨基

大賽天總怕見幕前
美羊羊那可怕片段
自然又會失眠 還望有後面
能防守 就算三甲仍遙遠
但尾燈渴望見 即使持續再短

紅魔想變 利記好掂
其餘亦許多都變堅
我地仍不變
那方針 始終玩幼齒

老將死開一邊 (音:便)
隨年和月𡃁仔都作主 這事情從難扭轉
廠迷那熱血 仍是純真未變

Now can see
Gabriel Martin~li
Potential man, tremendous will be
He must start and Mikel should be blamed
Cos Eddie should never play

https://youtu.be/ze2cPqHGQGA

《乘風破浪》  楊詩蒂

明明以前無敗旅 為何變成無冠隊
重建路長萬里也未有頭緒
羊羊懶惰莫要他 屁屁退步莫要他
球迷越嚟越叫斬掉佢哋

7 the process 伊度乘風去
無限買人 從頭來結隊
7 the process 阿達乘風去
前四旅途 終於返返去

https://youtu.be/LxBnZsNwCXw

今晚都唔知點睇好,尋晚mytv super窒到嚇死人。

引用:
原帖由 woltif 於 2022-1-9 12:23 PM 發表
今晚都唔知點睇好,尋晚mytv super窒到嚇死人。
唔睇
無now 1點 揾自己笨黎睇

引用:
原帖由 peter524 於 2022-1-9 12:00 PM 發表
[Arsenal’s Daily] ~ 「前四列車」之「青春風暴」

《哪一天我們會飛》  黃淑蔓

My  Gunner  My  Gunner  La  La
鼓起這勇氣   衝開這距離
差一點  我們也會飛
你笑容   早應已逝去
當初的Process   有沒有踐踏碎 ?

是這些   哥帥追求的夢
才令你   闖蕩在降班區
就算知   黑撚已經走不去
仍然屌柒佢   掃個仆街出去

仍 ...

報到。。
Peter 果首75年,我果首 15年
Park 兄未交歌

引用:
原帖由 HingisForever 於 2022-1-9 12:54 PM 發表
報到。。
Park 兄未交歌
攪到好似你後生我40年咁

青春呢,講心態嘅,37歲仲係少女嘛

引用:
原帖由 peter524 於 2022-1-9 01:42 PM 發表

攪到好似你後生我40年咁

青春呢,講心態嘅,37歲仲係少女嘛
Thats right..
我都係年年廿五歲

引用:
原帖由 HingisForever 於 2022-1-9 12:54 PM 發表
報到。。
Park 兄未交歌
一首無聽過,一首無諗過。

青春新帖

幾好呀

引用:
原帖由 鈣薯 於 2022-1-9 04:09 PM 發表
青春新帖

幾好呀
校服誘惑

搵廠迷幫手,幫手按下條link,差小小

快啲幫我開扭蛋 – 精英蛋 👋

Thanks everybody

引用:
報到。。
Park 兄未交歌
哈哈,原來要寫勵志嘢都真係幾難

原 : 友共情 - 古巨基

大賽天總怕見幕前
美羊羊那可怕片段
自然又會失眠 還望有後面
能防守 就算三甲仍遙遠
但尾燈渴望見 即使持續再短

紅魔想變 利記好掂
其餘亦許多都變堅
我地仍不變
那方針 始終玩幼齒

老將死開一邊 (音:便)
隨年和月𡃁仔都作主 這事情從難扭轉
廠迷那熱血 仍是純真未變

Now can see
Gabriel Martin~li
Potential man, tremendous will be
He must start and Mikel should be blamed
Cos Eddie should never played

報到

引用:
報到。。
Park 兄未交歌
我竟然兩首都唔識,扮下80後先

引用:
原帖由 貓腩 於 2022-1-9 05:49 PM 發表
搵廠迷幫手,幫手按下條link,差小小

快啲幫我開扭蛋 – 精英蛋 👋
新年快樂!ZA 嘉年華扭蛋嚟啦!只需一步就可以幫我拎到豐富奬賞。做法好簡單,只需 👇 撳下面條 link 👇 幫我開扭蛋就得啦。
https://bank.za.group/hk/quest?data=eyJ1c2VySWQiOiIxMDUwNzM1ODAyMDE3MTcwNDMyIiwiYWN0aXZpdHlJZCI6IkFDVElWSVRZXzAwNSIsImludml0YXRpb25Db2RlIjoiQzdLNlI5In0=&sign=7uHme00yTRBQEItOV3ztQQ
按咗一野

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]