• 瀏覽: 4,684
  • 回覆: 34
過去十場賽事,一個入球,ONE BALL PLAYER, 不從第一時間參與助動,祗獨主帶球,濫射

引用:
原帖由 SHARK1997 於 2022-1-12 02:25 AM 發表
過去十場賽事,一個入球,ONE BALL PLAYER, 不從第一時間參與助動,祗獨主帶球,濫射
被隻牙朗廢武功,慘
人地中鋒位要識牽引後衛拉出空位
我朗除左企門前汁雞一D威脅都無

he will free out manU ma?

重後生比啲時間啦

戰術你識條鐵咩 唔多D射門呀朗邊有咁多雞執呢

引用:
原帖由 SHARK1997 於 2022-1-12 02:25 AM 發表
一早知佢獱食死去,你人人話拉舒那球,你們根本冇用心,拉舒吾走去,皆因佢一早估計到greenwood 嗰球一定自己射吾會交波,久而久之也失望吾去追入去

唔覺獨食, 個d位係可以起腳, 佢都入過呢d波。 只係近期射得比較差, 唔夠力。。。

引用:
原帖由 雅利安 於 2022-1-12 02:37 AM 發表

被隻牙朗廢武功,慘
人地中鋒位要識牽引後衛拉出空位
我朗除左企門前汁雞一D威脅都無
無論邊個有問題, 都一定關C朗事啦, 因為... (下省1萬字)
結論係: 欲加之罪, 何患無辭

引用:
原帖由 白鴿眼黨2 於 2022-1-12 10:20 AM 發表

無論邊個有問題, 都一定關C朗事啦, 因為... (下省1萬字)
結論係: 欲加之罪, 何患無辭
C朗得罪太多小朋友
無計 

Greenwood原本都好勁喎,牙朗黎到之後對佢批評聲音不斷,係咪邊度出左問題

引用:
原帖由 Gavira 於 2022-1-12 10:52 AM 發表
Greenwood原本都好勁喎,牙朗黎到之後對佢批評聲音不斷,係咪邊度出左問題

可能只有你一個係咁諗

@馬代西聞可能啦

阿朗伯影響咗隊中團結!

引用:
原帖由 Gavira 於 2022-1-12 10:52 AM 發表
勁???邊度勁呀??
真心請教

主題標籤 #曼聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]