• 瀏覽: 16,649
  • 回覆: 113
  • 追帖: 2
+2
收工經一工業大廈,見有個請人廣告連一萬元都無,心諗會唔會有人做?

係咪十年前㗎?
可能間廠都執咗冇人撕走張野啫. .

引用:
原帖由 全面封鎖 於 2022-1-12 08:57 PM 發表
係咪十年前㗎?
可能間廠都執咗冇人撕走張野啫. .
請睇日子

扮請人,無可能有人會做。

引用:
原帖由 炎夏幼稚的手機 於 2022-1-12 08:52 PM 發表
收工經一工業大廈,見有個請人廣告連一萬元都無,心諗會唔會有人做?
佢未必真係想請到人嘅🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 炎夏幼稚的手機 於 2022-1-12 08:52 PM 發表
佢返ㄧ至五,如果唔等錢開飯退休打發下時間,我會做。心態係好過行公園,人有份工我有份工,想返就返當兼職做。

引用:
佢覺得佢公司好多野比人學掛!首先就同你講,後生仔唔好怕蝕底~

無可能請到人,半日8000仲有可能

什麼時候的廣告

引用:
原帖由 門外大達人 於 2022-1-13 07:59 AM 發表

佢返ㄧ至五,如果唔等錢開飯退休打發下時間,我會做。心態係好過行公園,人有份工我有份工,想返就返當兼職做。
志在溝女,老嫩不拒,但求就手。

引用:
原帖由 天生野生的妹頭 於 2022-1-13 08:13 AM 發表

志在溝女,老嫩不拒,但求就手。

引用:
原帖由 門外大達人 於 2022-1-13 07:59 AM 發表

做兼職都會揀佢啦,大把選擇

基本上最少都11000~

到左退休年紀你揀人,人揀你,當賺d零用錢,唔洗咁悶。

電子零件裝配?香港重有生產線?SMD機打,即係人手插料?退休人士唔知夠唔夠眼力做。不過無技術要求$8000都咁上下啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]