• 瀏覽: 24,274
  • 回覆: 106
暗示3年冇性生活 小S:似在養老院 (yahoo.com)

老老豆豆,小S依d女其實最好吊,個樣有點寸,又玩得,樣唔算太差,又有點身材,最緊要夠放夠姣,肯定過引

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-1-13 12:09 PM 發表

老老豆豆,小S依d女其實最好吊,個樣有點寸,又玩得,樣唔算太差,又有點身材,最緊要夠放夠姣,肯定過引
典解老公吾乜佢先,可能奇臭無比喎

大s 我跟隊

可能佢老公見佢落妝之後冇晒胃口

狼虎之年不過呆灣大把牛郎店!大小S都可以有餐飽

大S我可親自幫手
小S我可去3哥國找幫手

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-1-13 12:09 PM 發表

一睇就知好闊啦

佢咁講,係咪想有男人幫佢?

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2022-1-13 02:29 PM 發表
佢咁講,係咪想有男人幫佢?
都開到口了

引用:
原帖由 kuochung 於 2022-1-13 12:09 發表

佢開到聲, 實有大把人免費樂於幫手.

雙飛大小 S 可以諗諗

關人隱事。

引用:

可以吊, 但唔可以愛. 當黑人僧女上司咁吊就啱

跟一🙋🏻‍♂️

老大老妻,差不多。去鴨店。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]