• 瀏覽: 25,453
  • 回覆: 228
  • 追帖: 3
+20
Viu TV 全民造星隊女團終於出爐
作為男人嘅我, 唔理TVB定Viu TV定香港開電視, 只要有靚女我就支持!!!!!!
點知琴日一睇, 真心有啲失望
我地男人睇女團為左咩? 係睇囡囡啊嘛!!!!!!!!!!!!!!!!!!
佢地啲衣著發生咩事...........?

仲有Day依件名牌馬甲, 成個中國籐甲兵咁.....

認真, 本身佢去做Dance cover果時套衫可能仲好睇........[左二係Day]

反觀TVB今次真係知要sell咩, 青春少艾, 咁先會吸引人!

大家點睇?

after class 算是女團?
似係4人要出隻合唱歌,隨便改個方便稱呼
以後應該多係各有各單飛
🤣🤣

引用:
原帖由 人生路苦惱 於 2022-1-13 01:12 PM 發表
作為男人嘅我, 唔理TVB定Viu TV定香港開電視, 只要有靚女我就支持!!!!!!
我地男人睇女團為左咩? 係睇囡囡啊嘛!!!!!!!!!!!!!!!!!!

仲有 ...
肥左嘅水原希子

大台既又太細,完全無興趣,不過歌係可以聽下
v台有幾個又太大,不過都唔緊要,30幾都可以好性感誘人,但係無個靚真係無興趣,而且歌又唔掂

又多一隊夜總會陪坐女團 DOLLAR

引用:
原帖由 人生路苦惱 於 2022-1-13 01:12 PM 發表

大家點睇?:smil ...
媽媽 vs 囡囡
熟女系列 vs 幼齒學生妹
正常人都知揀乜,除非口味獨特,鐘意d幾十路!

引用:

大家點睇?:smil ...
After Class是清純少女團

collar是大碼異品團

引用:
原帖由 jtsang 於 2022-1-13 03:01 PM 發表
又多一隊夜總會陪坐女團 DOLLAR
有男鴨團,當然要有女雞團

其實After class 到19歲便可以退疫

同樣發展5年後,學生妹變美少女,大媽只能變老乾媽

十幾歲同d二丶三十拍埋,點比呀?
依家出道,十年後邊個仲可留低?唔洗揀啦!

公平咁講..........雖然造星有點異軍突起.......但畢竟是潮流.......!!
星夢年青有活力.........整體造型還停留在90年代左右.......!!

只是造星女團的衣著協調唔到.........每個衣著都太突出.......亂了...!!
反為星夢平淡.........不講唱功......就造型來說......星夢敗.....!!

用錢堆砌

引用:
原帖由 0094466 於 2022-1-13 03:30 PM 發表
其實After class 到19歲便可以退疫
After class個名已知玩票性質,
part-time一份,順便增加演出經驗.

Collar跳舞係勁,樣貌歌喉麻麻.

有比較唔緊要,唔好互撥黑水,各有所好啦

講得好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]