• 瀏覽: 12,568
  • 回覆: 68
何雁詩同鄭俊弘係20年已經註冊,上年11月擺酒個陣已經有人問何雁詩係咪有左但係佢地都否認
今日佢地宣佈6月何家有喜!仲係一索得男呀

前日佢地已經偷偷地自彈自唱Dear Little One,暗示喜訊!
雖然佢地之前唔被人睇好,但係佢地有喜我真係恭喜你呀!
不過大家集思廣益下,佢地個仔叫咩名好~

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2022-1-13 01:31 PM 發表
何雁詩同鄭俊弘係20年已經註冊,上年11月擺酒個陣已經有人問何雁詩係咪有左但係佢地都否認

前日佢地已經偷偷地自彈自唱Dear Little One,暗示喜訊!
何家有喜

鄭裕玲。

何B仔

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2022-1-13 01:31 PM 發表

鄭生就好拉,晚晚中出香港小板惠。。。

引用:
原帖由 柯彥溫 於 2022-1-13 03:12 PM 發表
何B仔
B仔過黎!

引用:
原帖由 派閥政治 於 2022-1-13 03:19 PM 發表

鄭生就好拉,晚晚中出香港小板惠。。。
依家冇咁似

引用:
原帖由 鬼畜輪姦 於 2022-1-13 03:01 PM 發表
鄭裕玲。
鄭裕彤好啲喎,有錢呀嘛

點解係何家有喜??

何新

鄭梓喬.

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2022-1-13 13:31 發表

何月娥

引用:
原帖由 Sze_kam 於 2022-1-13 17:13 發表
點解係何家有喜??
上門女婿

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]