• 瀏覽: 31,374
  • 回覆: 280
  • 追帖: 2
+9

唉真係食得屎......本身諗住新年前可以有機會同老婆去行下年宵花市
依家政府準備再延長14天, 真係新年前咩活動都無晒
再咁攪落去, 分分鍾連新年果時拜神都有限聚令......
今鑊真係多謝晒國泰啲垃圾機組人員唔少
到底幾時先可以回復正常...........

—————————————————————
啱啱再有消息,年宵花市取消.......
可唔可以畀個正常生活我.......

資料來源: HK01

預左架啦。
 一定唔至 2月3  
前幾波有眼睇

我哋一定要多謝林鄭,笑恥同郭太胸者胸少
冇佢哋我哋都唔會有今日嘅日子

多謝空少空姐老無

年後也繼續

引用:
原帖由 咪酒雞 於 2022-1-14 10:55 AM 發表

唉真係食得屎......本身諗住新年前可以有機會同老婆去行下年宵花市

全港市民都要多得果幾隻「違法達義」嘅垃圾空服

過一個平凡新年,多謝無能政苦

我已經準備好打第四、五、六、七針,把珍貴的臨床數據送給政苦

花市會唔會又要限人流?

多謝國泰 ..

一早已知的時間表

加14天剛好就係京奧開幕前

全中國統一國策

引用:
原帖由 咪酒雞 於 2022-1-14 10:55 AM 發表

無辦法啦 … 大家一齊乖乖地,希望第五波快啲過,大家生活可以好啲

攬抄師

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2022-1-14 11:51 AM 發表
好正  筒 頭 做尖 正D  
咁樣俾人頂到 痛係自己

主題標籤 #限聚令
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]