• 瀏覽: 13,336
  • 回覆: 55
條命係自己嘅, 打唔打針由自己話事~
王浩信離硬婚
甚至已經離左,所以無所謂

男人年少事業未成而娶到美女妻, 但及後中年男人事業大躍但老婆變黃面婆、湊仔婆,而且無經濟能力嘅。 呢種局,十之八九離婚局(但偷食就100%)

引用:
原帖由 電剛獨龍鑽 於 2022-1-14 01:05 PM 發表
男人年少事業未成而娶到美女妻, 但及後中年男人事業大躍但老婆變黃面婆、湊仔婆,而且無經濟能力嘅。 呢種局,十之八九離婚局(但偷食就100%)
推論唔合理!!黃面婆那有自立能力?怎肯放棄水泡?

北上3P?王齋睇磨豆腐唔做只負責拍片名為新春一家親!

引用:
原帖由 電剛獨龍鑽 於 2022-1-14 01:00 PM 發表
王浩信離硬婚
甚至已經離左,所以無所謂
好明顯之前已離

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-1-14 01:13 PM 發表

推論唔合理!!黃面婆那有自立能力?怎肯放棄水泡?
我都覺得yoyo 在家應該幾難頂下

叻佬喎,帶埋私家飯盒上機

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2022-1-14 01:27 PM 發表
北上3P?王齋睇磨豆腐唔做只負責拍片名為新春一家親!
3P?仲有邊條女?

王生真識嘆,長途拔涉之下,一吓子要.......個味嘢.........就有,雖然返內地應該吃野味,現在風險極高,都是自備食物好D。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2022-1-14 02:27 PM 發表
王生真識嘆,長途拔涉之下,一吓子要.......個味嘢.........就有,雖然返內地應該吃野味,現在風險極高,都是自備食物好D。
佢同貝貝都好襯喔~

佢地係咪仲係兩公婆

好無聊,講左咁多年,已冇新鮮感

好綠

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2022-1-14 11:45 AM 發表
“刀削臉”咪帶綠帽?

https://www.hk01.com/article/723896?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
點交流法???

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]