• 瀏覽: 6,664
  • 回覆: 123
林鄭  陳憑   振鷹   德林  自私   波叔   小加  家超  唐唐..

點睇都認為男人先是做大事,  
我睇好1. 振英 樓市 ,  2. 小加 德林  股市
如果陳憑, 就是疫情經濟  衛生為主

引用:
原帖由 朱共山 於 2022-1-14 13:17 發表
林鄭  陳憑   振英   德林  自私   波叔   小加..

點睇都認為男人先是做大事,  
我睇好1. 振英 樓市 ,  2. 小加 德林  股市
如果陳憑, 就是疫情經濟  衛生為主
自私 🧐

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2022-1-14 01:19 PM 發表

自私 🧐
男人柯尿有力

樓市  股市  衛生  

雞珍

引用:
原帖由 熊本肥熊 於 2022-1-14 01:21 PM 發表
雞珍
小加  股市  , 德林 就外匯

唔係林鄭做就得,因為佢同佢班底唔掂,換個無家人在外國既人做最好

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2022-1-14 02:04 PM 發表
唔係林鄭做就得,因為佢同佢班底唔掂,換個無家人在外國既人做最好
小加 VS 振鷹, 香港沒野重要得過樓VS股, 香港這城市唯一存在的意義

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2022-1-14 02:04 PM 發表
女人留在屋企煮飯奏仔, 自古以來中國美德

大灣區的發展, 需要能力

我支持777繼續做,首先攬炒飲食界!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2022-1-14 02:14 PM 發表
超市發大達

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2022-1-14 02:14 PM 發表
出少D 食飯,食少D咪精, 去少D旅行, 慳返D錢, 有助你上樓, 希望CY 復出

引用:
鋪租不跌, 萬事皆休
做幾多生意都沒意義
能源價格又上升

引用:
鬥外賣, 鬥轉型, 食物做得唔好食, 任你堂食都沒用

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]