• 瀏覽: 6,160
  • 回覆: 19
連續簽入捷比亞及基斯活特,紐卡素冬窗繼續增兵,斟介目標瞄準曼聯荷蘭中場雲迪碧克,《每日電訊報》報道,該隊向曼聯提出借用及買斷VDB方案,希望先借用半季。

24歲嘅雲迪碧克自上季由阿積士轉投曼聯,轉會費3500萬鎊,至今經歷蘇斯克查及蘭歷克兩任主帥,都未能擺脫長居後備命運,最大鑊係同曼聯合約簽到2025年,亦因為佢近期更換經理人,同舊經理人合約未完,今個冬窗無法透過新經理人對外交涉,令佢轉會問題更加複雜。

報道指,紐卡素一直對雲迪碧克有興趣,並會喺冬窗向曼聯正式提出借用,長遠將會買斷,至於曼聯方面並未對VDB去留作出評論,不過紅魔鬼亦要認真考慮當日投資在該前荷蘭國腳身上嘅資金回報問題,因此紐卡素提出借用,唔係冇得傾。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20220113/bkn-20220113220204888-0113_00882_001.html

去到紐卡素擔保雲迪碧克可以場場正選,唔使坐冷板凳

曼聯係醒目就放晒D棄將過紐卡素,再買幾個肯同C朗夾既新仔啦。

引用:
原帖由 無敵比亞路 於 2022-1-14 03:36 PM 發表
連續簽入捷比亞及基斯活特,紐卡素冬窗繼續增兵,斟介目標瞄準曼聯荷蘭中場雲迪碧克,《每日電訊報》報道,該隊向曼聯提出借用及買斷VDB方案,希望先借用半季。

24歲嘅雲迪碧克自上季由阿積士轉投曼聯,轉會費3500萬鎊,至今經歷蘇斯克查及蘭歷克兩任主帥,都未能擺脫長居後備命運,最大鑊係同曼聯合約簽到2025年,亦因為佢近期更換經理人,同舊經理人合約未完,今個冬窗無法透過新經理人對外交涉,令佢轉會問 ...
阿積士一拆骨
冇一個可以獨立發展

紐記呢刻急要人
我係雲迪碧克就即走嘞
無謂虛渡光陰

已更換經理人,但同舊經理人合約未完,今個冬窗無法透過新經理人對外交涉-> 解釋曬冬天走唔到囉~

唔係話19家英超球隊話咗唔賣或借球員俾紐卡素?

如果我係曼聯話事人就借人俾般尼,屈福特或諾域治,等佢地同紐卡素爭留班!

引用:
原帖由 anish01 於 2022-1-14 04:35 PM 發表

如果我係曼聯話事人就借人俾般尼,屈福特或諾域治,等佢地同紐卡素爭留班!
但般、屈、諾比唔比得起雲迪碧克人工先得㗎!

引用:
原帖由 anish01 於 2022-1-14 04:35 PM 發表

講呢就天下無敵

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2022-1-14 03:52 PM 發表
蘭歷克話左唔放窩.......
但球員有離心嘅話 夾硬留人有乜意思?
仲有蘭歷克上場後 正選時間比蘇B時期有無明顯增長?

買埋華舒福、普巴兩件垃圾!唔該!

又唔比出場留返做吉祥物咩,放人啦,環定之前有師兄post過德國佬話荷蘭仔唔夠班踢英超

削弱同級對手實力

引用:
原帖由 estateman 於 2022-1-14 04:06 PM 發表

阿積士一拆骨
冇一個可以獨立發展
白蘭特係mu算咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]