• 瀏覽: 4,334
  • 回覆: 59
基本上,佢做唔到激勵隊友既作用,反而引發更衣室問題。

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2022-1-14 05:53 PM 發表
據《太陽報》消息,曼聯名宿保羅-帕克(Paul Parker)認為,C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)並不是一個頂尖的職業球員,曼聯必須放棄C.朗拿度才能回到最好的狀態,因為C.朗拿度的回歸給他的隊友們帶來了太多的壓力。

帕克告訴indiabet:「我不會說他是一個頂級職業球員。當然很快就會有人反駁,馬上就說C.朗拿度是如何改變飲食的,他吃什麼,不吃什麼。但每個人都是不同的,每 ...
講到咁白,唔得,係時候出動家姐!

波衫係重要收入

真正想曼聯好的
點會唔知道基斯坦奴拖累完祖記
再拖累曼聯

梅西先係頂級 踢左半季法甲,入左一球

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2022-1-14 06:28 PM 發表

美斯真係差!但咁樣代表朗伯唔屎?!
咁點睇 C朗都好過梅西嘅😂
聯賽水平已經差幾班

引用:
原帖由 最強王者C朗 於 2022-1-14 06:29 PM 發表

咁點睇 C朗都好過梅西嘅😂
聯賽水平已經差幾班
咁美斯又冇連累隊友都變差, 呢樣嘢美斯贏唔到朗朗架

引用:
原帖由 matthew813 於 2022-1-14 06:37 PM 發表

咁美斯又冇連累隊友都變差, 呢樣嘢美斯贏唔到朗朗架
當然啦,有無梅西呢個可有可無,0轉會費嘅人,PSG都係咁強
入1球帶領PSG領先榜首,聽到都有少少面紅

引用:
原帖由 最強王者C朗 於 2022-1-14 06:19 PM 發表
梅西先係頂級 踢左半季法甲,入左一球
美斯自從拎左美洲杯,達成7:5的目標後,真係懶左DD

真心希望C7拎多個金球,比番少少壓力比美斯,等佢可以有番踢足球的動力

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2022-1-14 06:40 PM 發表

美斯自從拎左美洲杯,達成7:5的目標後,真係懶左DD

真心希望C7拎多個金球,比番少少壓力比美斯,等佢可以有番踢足球的動力
我都希望你偶像入多幾球 追下C朗個總入球 下下半季得1入球,大家打前鋒 唔好入唔到波 就話自己去左打中場

引用:
原帖由 最強王者C朗 於 2022-1-14 06:43 PM 發表

我都希望你偶像入多幾球 追下C朗個總入球 下下半季得1入球,大家打前鋒 唔好入唔到波 就話自己去左打中場
美斯目標並不是入球,而是冠軍

自己入多多球都無用啦,如果球隊只排第七

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2022-1-14 06:46 PM 發表

美斯目標並不是入球,而是冠軍

自己入多多球都無用啦,如果球隊只排第七
你偶像係入唔到波 唔係目標不是入球
法甲射左幾多萬腳先入得1球,唔該你搞清楚先

主題標籤 #曼聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]