• 瀏覽: 11,392
  • 回覆: 37
+2
話說我上司就鐘意LINE Friends個隻熊仔
咁我個口癢話見到屋企附近有得買個隻熊仔揮春
佢就叫我幫佢買一套啦,仲叫我唔好揀個d學業進步比佢,因為佢唔岩用
所以我就影左呢套比佢

佢話好好,有升職加薪岩晒佢

點知我返到屋企手痕打開黎睇.............
升職加薪唔見左
變左兩個恭喜發財

我朋友話揮會呢d意頭野唔好拎返去換!
重點係!我買個陣已經係Last 1 set

你地會扮唔知照比上司定係要周圍搵返套一樣比佢好???

我上司星期5先返office,我仲有兩日時間....

自己寫過比上司仲有心意啦

話明一套 點會多左一張一樣
會唔會買之前好大機會 俾人換走左果張升職加薪

引用:
原帖由 橙色筆記本 於 2022-1-25 11:29 AM 發表
自己寫過比上司仲有心意啦
你真搞笑

引用:
原帖由 動漫狂迷 於 2022-1-25 11:55 AM 發表

你真搞笑
我收過上司寫比我揮春 覺得幾好

天意

天意叫上司唔好升職加薪

兩個發財唔好咩

無人叫你獻殷勤架,傻仔

引用:
原帖由 Perxo 於 2022-1-25 11:15 AM 發表
佢就叫我幫佢買一套啦,仲叫我唔好揀個d學業進步比佢,因為佢唔岩用
所以我就影左呢套比佢

你地會扮唔知照比上司定係要周圍搵返套一 ...
你冇得升職加薪啫,好少事

係第二到再買過一套比佢啦

引用:
原帖由 Perxo 於 2022-1-25 11:15 AM 發表
所以我就影左呢套比佢

你地會扮唔知照比上司定係要周圍搵返套一 ...
庸人自妖

呢個故事教訓你唔好幫人買

天意都叫你唔好諗

多左張(無情炒魷)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]