• 瀏覽: 312,539
  • 回覆: 4,462
  • 追帖: 19
+36
本主題由 yycrab 於 2022-2-10 18:26 加入精華
引用:
原帖由 lmkandy 於 2022-7-3 08:31 PM 發表

黐L線,玩到冇嘢好玩
不過好好笑

點可能係vip房食得落呀?

Terry真係白痴弱智

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2022-7-3 20:30 發表
葉凱茵做霞姨好正
其實佢外表似女強人

Terry打算開餐廳
他經營餐廳,不是一般的餐廳,而是充滿恐怖的情景

KC與Rachel一起在餐廳用膳
Rachel感到不滿

引用:
原帖由 引人入性的校裙 於 2022-7-3 20:32 發表
笑到噴飯
但TERRY真係寫到無野可寫了
佢貫徹始終的敗家弱智
如果有龍家做後盾,佢真係S左好耐了

件terry到底儍完未?

引用:
原帖由 beautifuldays 於 2022-7-3 20:52 發表

但TERRY真係寫到無野可寫了
佢貫徹始終的敗家弱智
如果有龍家做後盾,佢真係S左好耐了
應該係若然不是佢家姐照住的話,一早在龍家S左十世啦!

Terry有冇演戲天份我就不知,
不過就知道佢家姐做部戲贊助商,非常寵愛他
太子爺當然在公司沒有人敢得罪他,他天真地覺得接龍同事很欣賞他,
可憐terry到今仍然未醒!

引用:
原帖由 Oscars 於 2022-7-4 07:41 發表
Terry有冇演戲天份我就不知,
不過就知道佢家姐做部戲贊助商,非常寵愛他
太子爺當然在公司沒有人敢得罪他,他天真地覺得接龍同事很欣賞他,
可憐terry到今仍然未醒!
唔係未醒, 劇情都講咗好多次, 話佢D戲屎, 無演藝天份, 要鬧醒佢
但佢就係可以唔理生活壓力去追夢(其實佢無生活壓力, 最大支出係比舅父搵笨)
反正係公司佢又無地位, 比錢養個閒人啫

不過呢集又暴走, 其實幾好笑

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2022-7-4 09:15 發表

唔係未醒, 劇情都講咗好多次, 話佢D戲屎, 無演藝天份, 要鬧醒佢
但佢就係可以唔理生活壓力去追夢(其實佢無生活壓力, 最大支出係比舅父搵笨)
反正係公司佢又無地位, 比錢養個閒人啫

不過呢集又暴走, 其實幾好笑
好笑?我真係完全不覺!如果係清醒左,(應該係話根本係儍),否則佢terry間咖啡店就不會出現呢d佈置啦,正常人都不會去啦
佢舅父,家姐已經一早非常認真提醒佢(特別係上一集),佢不聽不理,有什麼辦法?

引用:
原帖由 Oscars 於 2022-7-4 10:32 發表

好笑?我真係完全不覺!如果係清醒左,(應該係話根本係儍),否則佢terry間咖啡店就不會出現呢d佈置啦,正常人都不會去啦
佢舅父,家姐已經一早非常認真提醒佢(特別係上一集),佢不聽不理,有什麼辦法?
你啱, 呢套劇好多劇情只係無聊+白痴,
係唔啱無幽默感嘅人睇, 建議你睇D文藝片, 開心速遞對你嚟講太低B了

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2022-7-4 10:36 發表

你啱, 呢套劇好多劇情只係無聊+白痴,
係唔啱無幽默感嘅人睇, 建議你睇D文藝片, 開心速遞對你嚟講太低B了
我期待宋飛立與佢生母嗰集!

引用:
原帖由 Oscars 於 2022-7-4 10:44 發表

我期待宋飛立與佢生母嗰集!
真係不知道故事發展如何!
如果生母接宋飛立走(離開),即代表他與姓龍一家人徹底地劃上句號。

引用:
原帖由 SkinnyBoy 於 2022-7-3 20:26 發表
成間餐廳死屍相
萬聖節啲食物咁恐怖都咁多人會食
用死屍相同靈堂佈置可以吸引某些人幫襯
另類宣傳嚟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]