• 瀏覽: 40,060
  • 回覆: 276
  • 追帖: 16
+21
引用:
原帖由 7CoOl6 於 2022-2-11 05:13 PM 發表

我都排左4個半鐘, 4:30上車, 6:00上房
真係羨慕到爆燈!其實你真係好幸運,一次就抽倒驛站嘅位,排隊時間亦唔見得太長,中間等待嘅時間亦都唔係好耐,相信你今年一定順順利利生意興隆!恭喜發財。

引用:
原帖由 Ruylive 於 2022-2-11 05:12 PM 發表

我冇你咁聰明啦,我真係來回跑,但係因為上次間酒店房間好大,大概有40平米,每次要跑兩個幾鐘,其實我並唔係乜嘢高手,只不過因為超重,日日係咁食,要想辦法消耗咗佢,而且我平時係唔跑步㗎,一個禮拜我係游水六日,每次有一個半鐘,所以跑步對我來講唔係好困難。
响隔離酒店最好做HIIT
楝4個動作,每個動作30下,
做4至8組,包你廋,
但最緊要唔好食米飯,食其他碳水

引用:
原帖由 7CoOl6 於 2022-2-11 05:17 PM 發表

响隔離酒店最好做HIIT
楝4個動作,每個動作30下,
做4至8組,包你廋,
但最緊要唔好食米飯,食其他碳水
多謝師兄!等我試吓先。我依家BMI到超左標,過年前返香港之前喺國內做咗體檢,膽固醇都超埋標,加埋自己係一個大飯桶,一於學你是一事。

最初有人話上大陸網容易book到,所以叫大陸朋友幇手,又係得,所以有人見到呢個商機。

引用:
原帖由 Ruylive 於 2022-2-11 05:16 PM 發表

真係羨慕到爆燈!其實你真係好幸運,一次就抽倒驛站嘅位,排隊時間亦唔見得太長,中間等待嘅時間亦都唔係好耐,相信你今年一定順順利利生意興隆!恭喜發財。
我成日抽鞋或買鞋,所以同一道理,預約酒店搭正就篤,
今次又可以講係幸運,因為我基本上我都抽唔到鞋,
最癲係噚日,我同事噚日10:20就過闗,23:30先出大陸關,
等車等通宵,今日接近16:00先出車去酒店,其他地區一早走晒,剩返龍華區,
過程足足30個鐘,慘絶人寰,佢開紿懷疑人生

引用:
原帖由 Ruylive 於 2022-2-11 05:04 PM 發表

唔好咁啦!盡我最大嘅努力教一教大家點樣去做,大家都係想幫到需要過關嘅人士姐,我知道你都係咁樣諗。心入邊都希望幫助大家。
我冇話你攻略唔好,但識野嘅人可能高估唔識野嘅人的能力。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ronc2000 於 2022-2-11 05:26 PM 發表

我冇話你攻略唔好,但識野嘅人可能高估唔識野嘅人的能力。
我知道你嘅意思嘅,如果一個人用咗好多天都排唔到隊真係會好崩潰,你唔好介意。

引用:
原帖由 7CoOl6 於 2022-2-11 05:26 PM 發表

我成日抽鞋或買鞋,所以同一道理,預約酒店搭正就篤,
今次又可以講係幸運,因為我基本上我都抽唔到鞋,
最癲係噚日,我同事噚日10:20就過闗,23:30先出大陸關,
等車等通宵,今日接近16:00先出車去酒店,其他地區一早走晒,剩返龍華區,
過程足足30個鐘,慘絶人寰,佢開紿懷疑人生
咁睇起嚟我都唔係好辛苦姐,你啲兄弟真係好崩潰,餓着個肚,風吹埋嚟非常之凍,如果你啲兄弟冇着保暖衣喺嗰度都好難㗎。

唔好意思樓主,講句公道話。

引用:
原帖由 ronc2000 於 2022-2-11 05:41 PM 發表
唔好意思樓主,講句公道話。
使乜咁客氣呀,喺呢度發表文章都係想幫人。冇乜私心,大家都係因為排隊排到心情唔好姐。

金巴明天2月12日重開,應該比深圳預約好搶。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]