• 瀏覽: 186,515
  • 回覆: 724
  • 追帖: 2
+30

承接《蜘蛛俠:不戰無歸》,奇異博士開啟了多元宇宙的大門,世界陷入失控!在神秘新舊盟友協力下,他將會穿越多元宇宙,於危機四伏、扭曲心智的異度空間之中,與全新強大對手正面交鋒!

資料來源: WMOOV

https://youtu.be/MQaAeHID-60進入香討影片區

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 80

1. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

36 (45.00%)

2. ⭐️⭐️⭐️⭐️

14 (17.50%)

3. ⭐️⭐️⭐️

14 (17.50%)

4. ⭐️⭐️

4 (5.00%)

5. ⭐️

12 (15.00%)

引用:
原帖由 gogopik 於 2022-5-4 14:53 發表
雖然失望,但紅女巫真係做得好出色
不論演技和戰力也是她處身的宇宙最強的

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-5-4 15:15 發表

不論演技和戰力也是她處身的宇宙最強的
絕對同意

引用:
原帖由 kenny1032 於 2022-5-4 14:29 發表
有香港和廣東話對白,有意思
粵語啫唔似以前吓吓用普通話,唔係咩香港對白

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-5-4 15:14 發表
睇完, 好多野不像預計, Wanda/緋紅演員表演出色,
冇湯告魯斯, 冇狼人, 老X教授有出一陣,
首映日我避免劇透,
不過想問彩蛋的紫色衫女人係邊個?
湯告魯斯, 狼人 果D 流得好緊要, 點會信丫 marvel成日玩流野做宣傳工具, 離譜

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-5-4 14:36 發表
有無阿凡達2預告?
無,可能我睇個間無,第二間或者可能有

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2022-5-4 15:36 發表

應該無啦咁。

引用:

我睇到的預告是湯告魯斯的獨行俠

引用:

係喎, 不是話會出多結果情節嗎? 每場睇的情節random有些大不同,
是否又是吹水呀?

《奇異博士2:失控多元宇宙》疑有2個版本 觀眾入場會隨機播放!劇情走向完全不同 徹底玩轉多重宇宙 網民:睇戲都要抽蛋…|玩樂熱話 熱話 米娜 Apr 14 2022

文章版權為新傳媒集團所擁有,原文請按: https://www.weekendhk.com/1296595/?utm_campaign=WW_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_WW

https://www.weekendhk.com/weekspecial/奇異博士2-失控多元宇宙-2個版本-隨機播放-js04-1296595/

引用:

有,我剛剛在曼谷睇完

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-5-4 15:43 發表

係喎, 不是話會出多結果情節嗎? 每場睇的情節random有些大不同,
是否又是吹水呀?

《奇異博士2:失控多元宇宙》疑有2個版本 觀眾入場會隨機播放!劇情走向完全不同 徹底玩轉多重宇宙 網民:睇戲都要抽蛋…|玩樂熱話 熱話 米娜 Apr 14 2022

文章版權為新傳媒集團所擁有,原文請按: https://www.weekendhk.com/1296595/?utm_campaign=WW_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_WW
文章講嘅A, B版本嘅畫面係會一齊出現, 所以不同結局呢個消息應該係流料XD

引用:
原帖由 soteddy 於 2022-5-4 15:58 發表

有,我剛剛在曼谷睇完
Avatar 2: The Way Of Water | Trailer [Leaked!] - YouTube
有流出版了

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-5-4 15:14 發表
睇完, 好多野不像預計, Wanda/緋紅演員表演出色,
冇湯告魯斯, 冇狼人, 老X教授有出一陣,
首映日我避免劇透,
不過想問彩蛋的紫色衫女人係邊個?
未來一個超強人物, 原著仲會係史......🤐

引用:
原帖由 edwinip2005 於 2022-5-4 16:18 發表

文章講嘅A, B版本嘅畫面係會一齊出現, 所以不同結局呢個消息應該係流料XD
頂佢 "媽vel " & 不明網站 !!  成日放流料, 等我仲咁開心以為會有multiple path movie

引用:
原帖由 tigerjames 於 2022-5-4 16:33 發表

未來一個超強人物, 原著仲會係史......🤐
新女友? 或合作夥伴吧,
通常新彩蛋又會很快在Youtube出現

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]