• 瀏覽: 27,606
  • 回覆: 227
  • 追帖: 6
+2
本主題由 mongkok brother 於 2022-6-16 13:25 打開
小弟學奇門遁甲已有一段時間,但實戰經驗不足,希望能在這平台獲得經驗
留下你的問題,性別,出生年及簡單描述情況(如只留問事業/愛情均不會回覆)
及回覆你的準確度有幾成,邊到準邊到唔準,以便日後深挖之用
我希望能跟大家多交流亦希望能深入分析問題的核心和解決方法,謝謝

你好 1988年生 男
想問今年轉唔轉工好
謝謝

師兄你好!
1989年出生,男,想問下應唔應該辭職讀書轉行🙏

你好,
請問我今年能否脫單拍拖?
1976年,女
Thanks 

引用:
原帖由 firaws 於 2022-3-22 06:37 PM 發表
師兄你好!
1989年出生,男,想問下應唔應該辭職讀書轉行🙏
你係想辭職,轉行定讀書??

引用:
原帖由 鑿山逢玉 於 2022-3-22 10:35 PM 發表

你係想辭職,轉行定讀書??
想辭職去讀書,希望讀完可以轉到行🙏

師父好
男1975年 想問明年今日內能否脫單
謝謝!!

1984年,女,請問今年生意會做得好嗎?(現有自己公司,幫人申請牌照).

另外想開展馬爾代夫船上餐飲生意,請問有沒有發展機會呢?

謝謝師傅。

引用:
原帖由 鑿山逢玉 於 2022-3-22 04:22 PM 發表
小弟學奇門遁甲已有一段時間,但實戰經驗不足,希望能在這平台獲得經驗
留下你的問題,性別,出生年及簡單描述情況(如只留問事業/愛情均不會回覆)
及回覆你的準確度有幾成,邊到準邊到唔準,以便日後深挖之用
我希望能跟大家多交流亦希望能深入分析問題的核心和解決方法,謝謝
樓主你好 本人半年前跟伴侶分居 雖然大半年已過 但我仍未能從新出發 亦盼望另一半會回心轉意 現煩請樓主幫忙占算 我們能否和好如初 感激不盡🙏🏼

師父好
男1975年 想問婚姻&家庭
謝謝!!

您好!
1995年出生,
女,
想問今年會唔會轉到工

謝謝

午安!

想問今年有無機會升職?
1964年

感激不盡

引用:
原帖由 kilogram 於 2022-3-23 00:41 發表

樓主你好 本人半年前跟伴侶分居 雖然大半年已過 但我仍未能從新出發 亦盼望另一半會回心轉意 現煩請樓主幫忙占算 我們能否和好如初 感激不盡🙏🏼
請留下出生年及性別

引用:
原帖由 鑿山逢玉 於 2022-3-23 14:29 發表

請留下出生年及性別
多謝樓主回覆 
本人女 1983年
另一半都是女 1979年

師父好
1970:女
想問同鍾意既人之後點?
晚年ok嗎?
謝謝