• 瀏覽: 3,043
  • 回覆: 14
請問有無師兄知,何處可買到浴屏磁吸防水膠邊?
謝謝幫忙

淘寶搜索:浴屏磁條

咩款都有:

引用:
原帖由 lhcdims 於 2022-4-4 18:50 發表
淘寶搜索:浴屏磁條

咩款都有:

淘寶試過了,一買2米長,集運一到2米要加180人仔運費,叫賣家幫忙裁短少少,唔多願做咁。香港買可能仲化算。
剛搵到新填地街賣防震材料舖應該有,謝謝幫忙!

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-4-4 19:29 發表

淘寶試過了,一買2米長,集運一到2米要加180人仔運費,叫賣家幫忙裁短少少,唔多願做咁。香港買可能仲化算。
某D私集,唔收過長費,或者過長定義係超過2米,具體需要淘寶搜索:集運,然後逐間問,會幾麻煩😂

唔介短先寄運費都蝕埋 去旺角買啦大把

引用:

樓主可否pm我店各和地址?先謝謝🙏

引用:

有時候甘麻煩,係香港買呢d都唔會貴得好多差個一佰幾十。

旺角砵蘭街尾、旺角道好多浴屏舖

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-4-4 18:16 發表
請問有無師兄知,何處可買到浴屏磁吸防水膠邊?
謝謝幫忙
旺角弼街近太子

引用:
原帖由 易博爺 於 2022-4-4 23:35 發表

有時候甘麻煩,係香港買呢d都唔會貴得好多差個一佰幾十。
尼d材料香港買都係幾十文,仲有係想要幾長人哋可以𠝹,不過2米拎主搭車唔麻煩

引用:
原帖由 無盡紫色的湯圓 於 2022-4-5 16:35 發表

旺角弼街近太子
明白!謝幫忙

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-4-5 17:39 發表

明白!謝幫忙
客氣,你要換邊樹?

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-4-5 17:39 發表

明白!謝幫忙
Ching
要度埋塊玻璃幾多mm厚

引用:
原帖由 wong7fai 於 2022-4-5 19:44 發表

Ching
要度埋塊玻璃幾多mm厚
度了8mm

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-4-5 20:14 發表

度了8mm
已收pm,麻煩晒🙏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]