• 瀏覽: 187,805
  • 回覆: 190
+4

月球離奇脫軌,全速衝向地球毀天滅地。人類面臨滅絕浩劫,美國太空總署署長(荷爾芭莉 飾)及月球陰謀論天才(尊畢利 飾)聯同前頂尖太空人(柏德烈韋遜 飾)組成太空團隊,肩負起人類生存的最後希望,執行不可能的救世任務,阻止月球隕落。太空團隊登月後發現驚世秘密,月球竟是個高科技巨型基地!末日終極倒數,他們殺入月球核心與外星力量拼死一戰,人類能避過地球第六次大滅絕的厄運嗎?

資料來源: WMOOV

https://youtu.be/iZMM_jwuiLs進入香討影片區

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 111

1. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 (18.02%)

2. ⭐️⭐️⭐️⭐️

9 (8.11%)

3. ⭐️⭐️⭐️

16 (14.41%)

4. ⭐️⭐️

11 (9.91%)

5. ⭐️

55 (49.55%)

抄98年的彗星撞地球,但舊這套好好多

附件

Deep_Impact_poster.jpg(19.52 KB)

引用:
原帖由 KPT 於 2022-4-20 01:07 發表
抄98年的彗星撞地球,但舊這套好好多
完全唔同啦,Deep Impact反而同絕世天劫仲似

引用:
原帖由 br3941 於 2022-4-20 01:30 發表

完全唔同啦,Deep Impact反而同絕世天劫仲似
Deep Impact 最後係冚家鏟

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-4-19 16:03 發表

直情系垃圾戲,如果買飛入戲院睇帶定錘仔
加拿大直頭冇得上映,上架amazon prime video

引用:
原帖由 kenny1032 於 2022-4-19 00:00 發表
真係唔掂嗎?我仲諗住戲院重開睇既第一套戲
死火, 我買左飛添,點算?

引用:
原帖由 flyer2003 於 2022-4-19 23:00 發表
太唔合理,完全無意欲去睇
邊套外星戰爭片合理過,每次重要時刻,外星人凸然低智,又或武器失靈(雷射慢過飛彈),再黎係主角衆反物理操作(超能力?)

區區emp可搞拈既野,係表面溫度十萬度既白矮星到都搞得拈啦

月球都係武器點贏 

引用:
原帖由 Discuss好戲連場 於 2022-4-6 10:02 發表
https://assets.wmoov.com/movie/photo/202204/moonfall_mainposter_openson21Apr_1649140740.jpg

月球離奇脫軌,全速衝向地球毀天滅地。人類面臨滅絕浩劫,美國太空總署署長(荷爾芭莉 飾)及月球陰謀論天才(尊畢利 飾)聯同前頂尖太空人(柏德烈韋遜 飾)組成太空團隊,肩負起人類生存的最後希望,執行不可能的救世任務 ...
呢D題材已經玩到爛,20年前就話新奇姐

一見有大陸演員就……一粒老鼠💩😄

高科技生物 要靠平凡人去殲滅😓 平凡人嘅穿梭機 仲快過高科生物😓 殺完高科技生物 回地球 又會跌正屋企人地方😓

等 " I am legend II "

垃圾戲一套,完全唔合邏輯。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]