• 瀏覽: 187,857
  • 回覆: 190
+4

月球離奇脫軌,全速衝向地球毀天滅地。人類面臨滅絕浩劫,美國太空總署署長(荷爾芭莉 飾)及月球陰謀論天才(尊畢利 飾)聯同前頂尖太空人(柏德烈韋遜 飾)組成太空團隊,肩負起人類生存的最後希望,執行不可能的救世任務,阻止月球隕落。太空團隊登月後發現驚世秘密,月球竟是個高科技巨型基地!末日終極倒數,他們殺入月球核心與外星力量拼死一戰,人類能避過地球第六次大滅絕的厄運嗎?

資料來源: WMOOV

https://youtu.be/iZMM_jwuiLs進入香討影片區

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 111

1. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 (18.02%)

2. ⭐️⭐️⭐️⭐️

9 (8.11%)

3. ⭐️⭐️⭐️

16 (14.41%)

4. ⭐️⭐️

11 (9.91%)

5. ⭐️

55 (49.55%)

引用:
原帖由 dishk2000 於 2022-4-9 14:49 發表
為左大陸市場加個華人留學生都唔知做乜,關係隱隱悔悔,直講lesbian又唔夠膽。
一樣為咗黑人市場加黑演員,唔好大驚小怪

無中國不了

睇過咗感覺好一般

一般

good, 咁大家都唔洗擔心"明日之後", 會全球暖化, 不用再環保

引用:
原帖由 星臣 於 2022-4-21 02:14 發表

一樣為咗黑人市場加黑演員,唔好大驚小怪
但起碼都講下佢係邊位,完全無解釋,roommate? 😂

引用:
原帖由 dishk2000 於 2022-4-21 13:47 發表

但起碼都講下佢係邊位,完全無解釋,roommate? 😂
美國咁多種族唔洗解釋呀!

用BT下載看過,一搬,唔睇又冇乜損失。

麻麻 

星期日早場

引用:
原帖由 Discuss好戲連場 於 2022-4-6 10:02 發表
https://assets.wmoov.com/movie/photo/202204/moonfall_mainposter_openson21Apr_1649140740.jpg

月球離奇脫軌,全速衝向地球毀天滅地。人類面臨滅絕浩劫,美國太空總署署長(荷爾芭莉 飾)及月球陰謀論天才(尊畢利 飾)聯同前頂尖太空人(柏德烈韋遜 飾)組成太空團隊,肩負起人類生存的最後希望,執行不可能的救世任務 ...
呢部垃圾片網上睇都嘥時間 !

脫離現實太誇張

又係歌頌美國人挽救世界

引用:
原帖由 無理由搞錯 於 2022-4-19 19:06 發表
我寧願翻睇
《千萬別抬頭》
呢套我真系想睇到熄機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]