• 瀏覽: 1,826
  • 回覆: 19
「金宵大廈2」收視未如理想,其實是敗給兩位演員,她/他們是 麥明詩及黃德斌,好多觀眾都轉咗睇 亞洲心動娛樂 -「逐流時代」, 這才是影響收視的主要原因!

樓主妄想症發作,根本嗰套亞洲亞洲劇完全無人睇同零討論

引用:
原帖由 港女愛臘腸 於 2022-4-12 07:22 發表
樓主妄想症發作,根本嗰套亞洲亞洲劇完全無人睇同零討論
除咗第一集煲10A三點式外,完全冇迴響。

引用:
原帖由 moneylover 於 2022-4-12 06:44 發表
「金宵大廈2」收視未如理想,其實是敗給兩位演員,她/他們是 麥明詩及黃德斌,好多觀眾都轉咗睇 亞洲心動娛樂 -「逐流時代」, 這才是影響收視的主要原因!
好心你正正經經搵份工返啦。

引用:
原帖由 Mr.23b 於 2022-4-12 09:23 發表

除咗第一集煲10A三點式外,完全冇迴響。
即係你有睇啦~

TVB打手好多都唔鐘意10A,因為佢地會考極其失敗,先做TVB打手

引用:
原帖由 初人 於 2022-4-16 03:12 發表
TVB打手好多都唔鐘意10A,因為佢地會考極其失敗,先做TVB打手
哈哈哈, 說得很對~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-4-16 03:09 發表

即係你有睇啦~
上兩個星期第一集出街果陣,好多娛樂新聞有報導喇!有連結埋10A比堅尼片段,我都係咁睇段片!

關咩事,金宵2條主線勁悶,
兩個主角係唔同空間既天台搵對方
本應好感動
但拍到不知所謂
拖完又拖 一點感動都無
未必個個頂得順。
幸好配角演出算是唔俗
尋晚都係靠東東救返呢集

引用:
原帖由 4仔大郎 於 2022-4-16 11:37 發表
關咩事,金宵2條主線勁悶,
兩個主角係唔同空間既天台搵對方
本應好感動
但拍到不知所謂
拖完又拖 一點感動都無
未必個個頂得順。
幸好配角演出算是唔俗
尋晚都係靠東東救返呢集
飛越瘋人院式劇情, 救鬼救馬;睇下星期一既收視報告啦~

引用:
原帖由 moneylover 於 2022-4-12 06:44 發表
去個網站,但Google Chrome 顥示不安全

亞視從免費電視年代到OTT年代都一直批評TVB
MMC如果係得就早就在做左女一,佢唔絜得遲過佢入TVB的江嘉敏早過佢做女一,而家仲攞網劇嘅存在感、MMC唯一一套做女二的係《是感的,法官閣下》,佢在TVB最後一套的《殺手》只係女配角,最好笶的MMC在TVB最後一套劇連「最佳女配角」都無提名

引用:
原帖由 jiyue2009 於 2022-4-16 13:04 發表

去個網站,但Google Chrome 顥示不安全
香討down server?!

引用:
原帖由 jiyue2009 於 2022-4-16 13:25 發表
亞視從免費電視年代到OTT年代都一直批評TVB
MMC如果係得就早就在做左女一,佢唔絜得遲過佢入TVB的江嘉敏早過佢做女一,而家仲攞網劇嘅存在感、MMC唯一一套做女二的係《是感的,法官閣下》,佢在TVB最後一套的《殺手》只係女配角,最好笶的MMC在TVB最後一套劇連「最佳女配角」都無提名
你噏咩?東一舊、西一舊!!

哈...得1點幾收視,吸引咗幾多人去睇呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]