• 瀏覽: 2,271
  • 回覆: 20
想請教各位 跟機買的兩張 gamePass 怎樣啟動的 我在微軟online買的! 但email 無send到passcode比我 謝謝

已成功,謝謝各位

歡迎加入xbox

淘寶 $120 蚊攪掂~~~

附件

IMG_20220416_213802.jpg(214.25 KB)

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2022-4-16 21:38 發表
多謝師兄介紹

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2022-4-16 21:38 發表
平咗,3年老用戶都跌穿500人仔,希望繼續下跌

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2022-4-17 08:43 AM 發表

平咗,3年老用戶都跌穿500人仔,希望繼續下跌
無知一問
三年用咗一年
係咪可心急即淘一年老用戶?

引用:
原帖由 Bobic 於 2022-4-17 15:19 發表

無知一問
三年用咗一年
係咪可心急即淘一年老用戶?
唔得,要完咗之後先可以

引用:
Ching,想問下淘寶邊間買game pass穩陣丫?仲想問下xbox係咪可以係淘寶買game,個d game係咪正版可以正常玩到,個d game係咪香港server都可以下載到?如果d game有dlc,到時都可以下載到嗎?

引用:
原帖由 mikewong0719 於 2022-4-17 18:07 發表

Ching,想問下淘寶邊間買game pass穩陣丫?仲想問下xbox係咪可以係淘寶買game,個d game係咪正版可以正常玩到,個d game係咪香港server都可以下載到?如果d game有dlc,到時都可以下載到嗎?
買 Game 無穩陣,因為要比密碼人代買‘買完自己即刻轉密碼。

Game pass 最平唔買,買第二第三平

Game 肯定正版可以香港下載到。有 DLC Game 未玩過,我暫時單玩一隻 Forza 5 

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2022-4-17 18:21 發表

買 Game 無穩陣,因為要比密碼人代買‘買完自己即刻轉密碼。

Game pass 最平唔買,買第二第三平

Game 肯定正版可以香港下載到。有 DLC Game 未玩過,我暫時單玩一隻 Forza 5 
其實買 Game 用坊間收費或免費 VPN 兌換就得,唔洗畀賬號和密碼,只要問清楚是屬於哪個低價區就可以

引用:
原帖由 輕鬆退休 於 2022-4-17 18:29 發表

其實買 Game 用坊間收費或免費 VPN 兌換就得,唔洗畀賬號和密碼,只要問清楚是屬於哪個低價區就可以
Game pass 要

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2022-4-17 18:31 發表

Game pass 要
搞 Gamepass 也可以用 Microsoft Authenticator 批准對方登入,毋須比密碼。但係搞之前柬清信用卡資料,搞掂之後換密碼就安全好多。

基於以上原因,我只會淘 game,不會淘 gamepass,而會用三年金會員會籍轉 gamepass 大法搞

引用:
原帖由 mikewong0719 於 2022-4-17 18:07 發表

dlc 都可以淘,淘完可以系港服download

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2022-4-17 03:46 PM 發表

唔得,要完咗之後先可以
試試解釋

主題標籤 #xbox
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]